Bugun...


BODRUMLULAR MARKET VE FIRINLARA AKIN ETTİ
Tarih: 10-04-2020 23:40:45 Güncelleme: 11-04-2020 00:13:45 + -


Sokağa çıkma yasağının duyurulmasının ardından Bodrumlular marketlere ve fırınlara akın etti.

facebook-paylas
Tarih: 10-04-2020 23:40

BODRUMLULAR MARKET VE FIRINLARA AKIN ETTİ

BODRUMLULAR MARKETLERE FIRINLARA AKIN ETTİ SOSYAL MESAFE UNUTULDU

İçişleri Bakanlığı tarafından iki günlüğünü sokağa çıkma yasağının ihmal edilmesinin hemen ardından sokaklara çıkan Bodrumlular market ve fırınlara akın etti, uzun kuyruklar oluştu. Sosyal mesafe ise unutuldu.

 

 

HEYECAN İÇERİSİNDE MARKET VE FIRINLARA KOŞTULAR

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sokağa çıkma yasağının duyulmasından itibaren Bodrumlular şehir merkezine akın etti. Mahallelerdeki birçok alışveriş ve büyük süpermarketlerin kapanmış olması nedeni ile Bodrumlular mahalle aralarındaki marketler ve fırınlara akın etti. Market ve  fırınların önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Bir çok vatandaş ise marketlerde istediğini bulamayınca akaryakıt istasyonlarına akın etti. Kapalı olan bazı mahalle marketleri sahiplerinin ise işyerlerini açtıkları görüldü . Kuyruktan bekleyen bazı vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağının son anda duyurulmasına isyan etti.

 

 

SOSYAL MESAFE UNUTULDU.

 

Kuyruğu giren vatandaşların sosyal mesafeye uymadıkları büyük bir çoğunluğunun ise sokağa eldivensiz ve maskesiz çıktığı görüldü. Kuyrukların uzaması üzerine devriye gezen polis ekipleri yarın sokağa çıkma yasağında eczane ve fırın gibi acil ihtiyaçları karşılanacağı işyerlerinin açık olacağı ve vatandaşa yardımcı olunacağını söyledi izdiham yaşanmasını önledi. Polisin anonsunun ardından ise bazı vatandaşların ekmek kuyruğundan çıkarak evlerine döndüğü görüldü. Polis kuyruktaki vatandaşlara sık sık sosyal mesafe konusunda uyarıda bulundu.

Saat 22.30 itibarıyla Bodrum’dan birçok aracın kenti terk ettiği görüldü.

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI