Bugun...


BRAVO ÇOCUKLAR…ATATÜRK İLKOKULUNDA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ..
Tarih: 26-04-2019 14:48:50 Güncelleme: 26-04-2019 21:26:50 + -


Bodrum’da düzenlenen ve iki gün süren 14 takımın katıldığı İlkokullar Arası İsmail Altındağ Futbol Turnuvası’nı Atatürk İlkokulu futbolcuları kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 26-04-2019 14:48

BRAVO ÇOCUKLAR…ATATÜRK İLKOKULUNDA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ..

BRAVO ÇOCUKLAR…ATATÜRK İLKOKULUNDA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ..

Bodrum’da düzenlenen ve iki gün süren 14 takımın katıldığı İlkokullar Arası İsmail Altındağ  Futbol Turnuvası’nı Atatürk İlkokulu futbolcuları kazandı.

Bodrum Şehir Stadı’nda 24-25 Nisan tarihlerinde düzenlenen ve 14 ilkokul takımının katıldığı turnuva nefes kesen maçlara sahne oldu. Turnuvaya öğretmenleri Ebru Genç Kale  başkanlığında katılan Atatürk İlkokulu  futbol takımı tüm rakiplerini geride bırakarak ve son maçta Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokulu’nu penaltılarda 4-1 yenerek kupayı kazanan öğrenciler sevinçlerini ve kazandıkları kupayı sınıf öğretmenleri Ebru Genç Kale  ve okul müdür yardımcısı Sevilay Gündoğdu ile paylaştı.

Gençkaya “Çocuklarımızın derslerinde olduğu kadar sporda olan başarıları tüm okula örnek oluyor. Centilmence bir mücadeleden sonra okulumuza kupa kazandırdığımız için çok mutluyuz, onlarla gurur duyuyoruz” dedi. Turnuvada Zeyyat Mandalinci İlkokulu ikinci, Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu ise üçüncü oldu.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI