Bugun...


YALIKAVAK HALK TOPLANTISINDA ARAS’TAN SEVİNDİRİCİ HABERLER
Tarih: 28-02-2020 08:07:33 Güncelleme: 28-02-2020 08:07:33 + -


Bodrum’ un Yalıkavak mahallesinde düzenlenen halk toplantısında Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ve bürokratlar bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2020 08:07

YALIKAVAK HALK TOPLANTISINDA ARAS’TAN SEVİNDİRİCİ HABERLER

YALIKAVAK HALK TOPLANTISINDA ARAS’TAN SEVİNDİRİCİ HABERLER

 

 

 Yalıkavak mahallesi balıkçı barınağına çit çekilmesinden sağlık ocağının yetersiz ve sağlık sız koşullarda hizmet vermesine, açık Pazar yerinin kapalı alana çevrilmesine kadar birçok konu masaya yatırıldı, tartışıldı.

 

 BELEDİYE KAFE ÜCRETLERİNDEN YÜZDE 25- 40 ORANINDA UCUZLUĞA GİDİLECEK

 

Muğla Halk Platformu yöneticisi  Gökhan Soygüder yaptığı açıklamada gelişmeleri anlattı. Soygüder

“Belediye Başkanımız Ahmet Aras ve yetkili müdürlerimizden oluşan heyeti, Yalıkavak mahallesini ziyaret ederek,hem Halk toplantısını gerçekleştirdiler hem de içlerinde uzun yıllardır süregelen sorunları yerinde denetleyip çareler aradılar. Yalıkavak Mehmet Bayezit Kültür merkezinde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören toplantıda güvenlik, sağlık, eğitim gibi başlıca konular konuşuldu. Söz alan vatandaşların şikayet, talep ve önerilerini hem Başkan hem de yetkili Müdürleri notlar alarak dinlediler. Belediye başkanımız, tüm Belediye cafelerde uygulanan ve halkın şikayet konusu ettiği ücretlerde %25 ila %40 arasında indirime gidileceğini bildirdi” dedi.

 

 

YALIKAVAK ‘A SPOR SALONU MÜJDESİ VERİLDİ

 

 

Soygüder açıklamasında “ Yalıkavak mahallesi adına bir başka güzel haberse Yalıkavak Kapalı Spor Salonunun projelendirme konusunda sona yaklaşıldığıydı. Türkiye süper liğde başarıdan başarıya koşan Yalıkavak Bayan Hentbol takımımızın iç sahası haline gelecek bu proje sevinçle karşılandı...
Bir diğer önemli ve güzel projede yakın zamanda Yalıkavak eski Belediye binasının Pazaryeri tarafına bakan kısmında hizmete başlayacak Veteriner Kliniği, bu klinikte sokak hayvanlarının kısırlaştırma başta olmak üzere her türlü sağlık sorunlarına çare bulunacak” diye konuştu

 

LİMANDA TARTIŞMA YARATAN ÇİTLER DAHA ESTETİK BİR MALZEME İLE DEĞİŞTİRİLECEK

 

Gökhan Soygüder “ Kapalı Pazaryeri ve otoparkı projesinin ise tamamlandığını kısa zaman içinde mali imkanlarını sağlayarak ihaleye çıkacağını da belirten Aras ve heyet daha sonra Sandıma köyümüzün ziyaret ederek, bu tarihi ve koruma altındaki bölgemizi istila eden ve 16 ayrı mahkeme dosyası ile mahalleli tarafından davalı keçi çobanı Aile ile görüştüler. Çobanlara mayıs ayına kadar köyü boşaltmaları için süre verdiler. Son olarak Balıkçı barınağına giden heyet, yine iki gündür halkın yoğun şikayetine sebep olan balıkçı esnafımızın haklı işgali mesafesine çektikleri kaba görüntülü tel örgülerin daha estetik bir materyal ile değiştirerek ve biraz daha denize doğru alınarak yolun genişlemesine, ayrıca yasal işgaliye alanlarının çok ilerisine giden esnafın terkini sağlayarak halkın geçişini kolaylaştırma kararı aldılar” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI