Bugun...


Çaycılık yaparak iki kızını okuttu şimdi kendisi üniversiteye hazırlanıyor
Tarih: 08-03-2021 12:58:54 Güncelleme: 08-03-2021 13:03:54 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde 16 yıl önce çay ocağı açarak iki kızının üniversiteye girmesini ve meslek sahibi olmasını sağlayan anne Sevim Yakar, şimdi kendisi üniversiteye hazırlanıyor. Yakar’ı bugün sürprizi yine kızları çiçek vererek yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2021 12:58

 Çaycılık yaparak iki kızını okuttu şimdi kendisi üniversiteye hazırlanıyor

Çaycılık yaparak iki kızını okuttu şimdi kendisi üniversiteye hazırlanıyor

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 2004 yılında Turgutreis mahallesinde açtığı çay ocağını işleterek kızları  Serap Karadağ (32) ve Sinem Balaban (24) ‘ı okutan 48 yaşındaki anne Sevim Yakar bu kez kendisi üniversite okumak için eğitimini hızlandırdı.

 

 

Büyük kızı Serap Karadağ’ın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İngilizce Bölümü’nden küçük kızı Sinem Balaban'  ın ise  Kandıra Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olarak hayata atıldığını ve evlendiğini belirten anne Sevim Kayar halen Bodrum Belediyesi çağrı merkezinde görev yapıyor.

 

 

12 YIL ÇAYCILIK YAPARAK KIZLARINI OKUTTU

 

Yaklaşık 12 yıl çaycılık yaparak çocuklarını okutan Sevim Kayar ‘a kızı Serap Karadağ Bodrum limanında çiçekler vererek anneler gününü kutladı. Karadağ “Annemin bizim için yaptığı fedakarlıkları unutmamız mümkün değil, ben ve kardeşim ikimiz de başka illerde üniversite okuduk hayata atıldık, bizi bir gün mağdur bırakmadı. Kardeşim bebeği olduğu için Kocaeli’nden gelemedi. Herkesin annesi çok değerli ama yaşımız büyüdükçe annemizin  bizim için yaptıklarının önemi ve değeri çok daha iyi anlıyoruz, bizleri okuttu şimdi kendisi üniversiteye hazırlanıyor” dedi.

 

 

ÜNİVERSİTEYİ MUTLAKA OKUYACAĞIM

 

Sevim Yakar "Çok zorluklar çektim çocuklarımın eğitiminin bir gün aksamamıs için ne gerekiyorsa yaptım, her anne de mutlaka yapar. Çocuklarım da gayretlerimizi boşa çıkarmadı. Onlar üniversite okudu meslek sahibi oldu, bende belediye de çalışıyorum ama mutlaka üniversiteyi okumak istiyorum" dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI