Bugun...


İngiltere Başbakanının babası , oğlunu dinlemedi Ege ‘ye tatile geldi
Tarih: 02-07-2020 11:36:11 Güncelleme: 02-07-2020 22:30:11 + -


İngiltere Başbakanı Boris Johnson’un babası 79 yaşındaki Stanley Johnson tatil için Yunanistan’a geldi. Atina’da havalimanına inen Johnson’ın tekne ile Ege adalarında tatil yapacağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2020 11:36

İngiltere Başbakanının babası , oğlunu dinlemedi Ege ‘ye tatile geldi

İngiltere Başbakanının babası , oğlunu dinlemedi Ege ‘ye tatile geldi

 

 Stanley Johnson’ nın İngiltere hükümetinin  vatandaşlarına yönelik zorunlu ve gerekli değilse ülke dışına çıkmayın uyarılarına rağmen seyahate çıkmasına dikkat çekildi.

 

LÜKS YAT İLE EGE’YE AÇILACAK

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın babası 79 yaşındaki Stanley Johnson’ın dün akşam saatlerinde Bulgaristan’ın Sofya kentinden Atina’ya uçak ile geldiği belirtildi.  İngiltere’nin Yunanistan’a 15 Temmuz’a kadar yasak koyması nedeniyle Stanley Johnson’ın Bulgaristan üzerinden Atina’ya geldiği belirtildi.  Yunanistan’da yayın yapan www.protothema.gr haber sitesinin okuyucularına  duyurduğu haberde Stanley Johnson’ın daha sonra VIP araç ile Yunanistan’ın Batı Ege kıyısındaki Pelion kenti sahilinde bulunan özel villaya geçtiği, birkaç gün dinlendikten sonra yat ile Ege adalarına açılacağı belirtildi.

 

İNGİLİZ HÜKÜMETİNİN UYARILARINA RAĞMEN SEYAHATE ÇIKTI

Stanley Johnson’ın Yunanistan ve Ege adaları ile ilgili tatil detaylarını kendisine ait instagram hesabından paylaştığı görüldü. Haberde ayrıca İngiltere hükümetinin vatandaşlarına sık sık kesinlikle ve önemli hallerin dışında  ülke dışına çıkmamaları yönünde yaptıkları duyurulara rağmen Bulgaristan üzerinden Yunanistan’a tatile gelmesine dikkat çekildi.

Stanley Johnson yaptığı açıklamada “Tüm seyahat boyunca sağlık kurallarının tamamına uydum. Burada da uymaya devam edeceğim. Ama tabiiki çıkıp alış veriş yapıp, bara gidip eğleneceğim çünkü onlarında buna ihtiyacı var” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI