Bugun...


BODRUM'DA ŞİDDETLİ FIRTINA KABUSU
Tarih: 29-02-2020 16:15:46 Güncelleme: 29-02-2020 16:15:46 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabaha karşı başlayan şiddetli fırtına iskeleri parçaladı, sahil kesimlerindeki restoran ve işyerlerine zarar verdi. Denize açılan bir yelkenli tekne zor anlar yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2020 16:15

BODRUM'DA ŞİDDETLİ FIRTINA KABUSU

BODRUM'DA ŞİDDETLİ FIRTINA KABUSU 

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu gece yarısı başlayan ve sabaha karşı etkisini arttıran lodos hayatı felç etti. Bodrum şehir merkezi ile Gümbet Bitez, Akyarlar ve Turgutreis ile Ylaıkavak sahillerinde ve balıkçı balıklarında etkili olan fırtınada bazı küçük balıkçı kayıkları karaya sürüklendi battı, büyük tekneleri kurtarmak için kaptanlar seferber oldu.

 

 

TURGUTREİS ‘TEN BODRUM’A GİDEMEDİ

 

Turgutreis limanından Bodrum’a gitmeye çalışan 12 metrelik yelkenli tekne ise zor anlar yaşadı. Yaklaşık 3 metre dalgaların bulunduğu açık denizde zor anlar yaşayan  yelkenli teknedekiler Akyarlar limanına sığınmak zorunda kaldı.

 

 

İSKELELER PARÇALANDI, RESTORANLAR ZARAR GÖRDÜ

 

Sahil kesimlerinde ki restoranların dev şemsiye ve masa sandalyeleri denize uçtu. Güllük’ten İsrail’e kuru yük götüren gemiler Kara ada önlerine sığınmak zorunda kaldı. Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet’te dev dalgalar saatlerce sahildeki restoran ve evleri dövdü. Sahil kesiminde 6 metreye kadar yükselen dalgalar nedeniyle işyerleri ve evler  sular altında kaldı. Sandalye ve masalar denize sürüklendi.

Fırtınanın bu akşam saatlerinden itibaren etkisini yitireceği belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



Etiketler : Fırtına Lodos

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI