Bugun...


MUĞLA'DA TABUT PAYLAŞIMI İLİ VE İLÇELERİ AYAĞA KALDIRDI
Tarih: 03-04-2020 13:02:08 Güncelleme: 03-04-2020 14:03:08 + -


Yatağan'daki CHP li üyenin Muğla ilindeki tabutları toplu halde paylaşması il merkezi ve ilçeleri ayağa kaldırdı

facebook-paylas
Tarih: 03-04-2020 13:02

MUĞLA'DA TABUT PAYLAŞIMI İLİ VE İLÇELERİ AYAĞA KALDIRDI

TABUTLARI PAYLAŞTI MUĞLA'YI AYAĞA KALDIRDI

Muğla ilinde bir vatandaşın ve bazı yerel basın yayın organlarının  Muğla Büyükşehir Belediyesi’na ait tesislerde onlarca tabutun video ve fotoğrafını paylaşıp “Burası MUĞLA eski garaj bu gelenler ananınızın çeyiz sandığı değil gelmeyin etmeyin dedik laf dinletemedik #MUĞLAYA #GELME #EVDEKAL” paylaşımını yapmasının ardından belediye yazılı basın açıklaması yapmak zorunda kaldı.

 

 

BUNLAR ANANIZIN ÇEYİZ SANDIĞI DEĞİL GELMEYİN DEDİK, DİNLETEMEDİK…

 

Muğla’nın Yatağan ilçesi CHP üyesi 48 yaşındaki Ali Turbalıoğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerde çektiği video ve fotoğraf  Muğla ili ve ilçelerinde hızla yayıldı, günün konusu oldu. Turbalıoğlu kendisine ait sosyal medyadan bugün yüzlerce tabutun video ve fotoğraflarını çekerek “Burası MUĞLA eski garaj bu gelenler ananınızın çeyiz sandığı değil gelmeyin etmeyin dedik laf dinletemedik #MUĞLAYA #GELME #EVDEKALNe lan bu  seri üretime mi geçmişler Şimdi şampırtı yedik hayırlı işler #MUĞLAYA #GELİN #PAYLAŞALIM #BUNLARDAN” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ise konunun basında ve sosyal medyadan hızla yayılması nedeniyle açıklama gereği doğmasından dolayı yaptığı açıklamada “Belediyemize  ait eski otogar alanında bulunan tabutlar, yazılı ve görsel basınının yanı sıra sosyal medya mecralarında yer almış bu nedenle konu hakkında açıklama gereği doğmuştur. Tabutlar, Büyükşehir Belediyemizin görev ve sorumlulukları kapsamında havayolu ile şehir dışına gönderilen cenazelerin nakli esasında kullanılmakta olup belediyemize tekrar iadesi bulunmamaktadır. Bu yüzden ihtiyaç oldukça rutin tedarikler yapılmaktadır. Söz konusu malzemeye ilişkin son tedarik 24.02.2020 tarihinde yapılmış ve ilgili alanda kullanıma hazır şekilde muhafaza edilmektedir.İçinden geçtiğimiz bu zor ve hassas günlerde kamuoyunu olumsuz etkileyebilecek konularda resmi ve doğru bilgi alınmadan bilgi paylaşımı yapılmaması gerektiğini hatırlatır sağlıklı günler dileriz” denildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI