Bugun...


MİLAS'TA OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI, İKİ GENÇ ÖLDÜ
Tarih: 06-05-2020 12:26:42 Güncelleme: 06-05-2020 12:26:42 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde kafa kafaya çarpışan aynı otomobilde bulunan iki genç yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 06-05-2020 12:26

MİLAS'TA OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI, İKİ GENÇ ÖLDÜ

MİLAS'TA OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI, İKİ GENÇ ÖLDÜ

 

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi yakınlarında bu sabaha karşı meydana gelen kazada 20 yaşındaki Azat Kahraman’ın  kullandığı 09 TD 535 plakalı otomobil ile duble yolda ters istikamette gittiği anda   27 yaşında ki Ersel Kolukırık’un kullandığı ve karşı istikametten gelen 20 AFC plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

 

 

KAZADAN SONRA OTOMOBİLDE YANGIN ÇIKTI

 

Çarpışmanın hemen ardından Kahraman’ın kullandığı otomobilde yangın çıktı. Yoldan geçenlerin çağırdığı itfaiye ve ambulanstaki sağlık ekipleri müdahale etti.

Kazada otomobilde sıkışan Dilara Akın’ın otomobil söndürüldükten sonra yapılan sağlık kontrolünde  yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı olarak otomobilden  çıkarılan Azat Kahraman ise kaldırıldığı Milas. 75. Yıl Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer otomobilin sürücüsü Ersel Kolukırık ise ambulans ile özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kazaya Azat Kahraman’ın ters yolda ilerlemesinin neden olduğu belirtildi. Kahraman ve Akın’ ın cenazeleri otopsi  için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI