Bugun...


Palizzi’nin 1 milyon liranın üzerinde değeri olan tablosu Milas'ta ele geçirildi
Tarih: 22-08-2020 18:46:45 Güncelleme: 22-08-2020 21:02:45 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri 1818-1899 yılları arasında yaşayanve piyasa değerin milyonlarca TL olduğu belirtilen ünlü İtalyan Ressam Filippo Palizzi’nin bir tablosunu ele geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 22-08-2020 18:46

Palizzi’nin 1 milyon liranın üzerinde değeri olan tablosu Milas'ta ele geçirildi

Muğla’nın Milas ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, il dışından Milas’a getirilerek Bodrum ve Marmaris’te bir tabloyu satmak için çalışmalar yapıldığını öğrendi. Yapılan çalışmalar sonrasında kimlik tespiti yapılan kişiler takibe alındı.

Milas Çarşı Merkezi’nde bir otele yerleşen üç şüphelinin odalarına düzenlenen baskında   19. yüzyıl sonlarına ait, İtalyan Ressam Filippo Palizzi imzası taşıyan, genç bir kız ile eşeğin resmedildiği 50x70 cm ebatlarında bir tablo ele geçirildi. 

Piyasa değeri milyonlarca liranın üzerinde olduğu belirtilen eser ile birlikte yakalanan  R.A., M.Y. ve D.Y. isimli şüpheliler hakkında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na muhalefetten adli tahkikat başlatıldı. Kişiler göz altına alındı. Şahısların Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamalarının  devam ettiği belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI