Bugun...


Gani Müjde’nin bedduası “Bunların yapanların bahçesi bahar görmesin”
Tarih: 15-06-2020 21:59:10 Güncelleme: 15-06-2020 22:03:10 + -


Yaz aylarının önemli bölümünü Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçiren ünlü yönetmen ve deniz tutkunu kaptan Gani Müjde Gökova’nın aşırı betonlaşmasına , tweetter hesabından “Bunları yapanların bahçesi bahar görmesin “ diyerek beddua edip sert tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2020 21:59

Gani Müjde’nin bedduası “Bunların yapanların bahçesi bahar görmesin”

Gani Müjde’nin Gökova bedduası “Bunların yapanların bahçesi bahar görmesin”

Yaz aylarının önemli bölümünü Muğla’nın Bodrum ilçesinde ve teknesi ile açıldığı Gökova koylarında geçiren ünlü yönetmen, yazar ve deniz tutkunu kaptan Gani Müjde bugün teknesi ile açıldığı Bodrum’ un Gökova koylarında ki aşırı yapılaşmaya çektiği fotoğraflar ve altına yazdığı mesajlarla sert tepki gösterdi.

 

 

CENNET KOYLARA BUNLARI YAPANLARIN BAHÇESİ BAHAR GÖRMESİN

Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki Barbaros Koyu’ndaki aşırı yapılaşma ve siyah binaların fotoğrafını çekerek altına  “Bu kara apartman bloklarına izin veren yetkililerin, bu rezilliği Bodrum'a layık gören mimarın, bu karanlık tesisi buraya konduran müteahhitin  bahçesi bahar görmesin” paylaşımı yaptı. 

 

 

GÖKOVA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

Paylaşımları kısa zamanda büyük ilgi gören ve binlerce yorum yapılan Gani Müjde ayrıca Bodrum’un Tavşanburnu Mevkii’ nde yapımı devam eden dünyaca ünlü bir markaya ait turistik tesisin fotoğraflarını paylaşarak bu kez “Gökova Küçük Sanayi Sitesine Hoşgeldiniz” diyerek tepki gösterdi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI