Bugun...


Eski milli atletin eşi evinde ölü bulundu
Tarih: 19-04-2020 20:38:30 Güncelleme: 19-04-2020 20:43:30 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan , Türkiye’ yi olimpiyatlarda temsil eden ve iki yıl önce yaşamını yitiren Türkiye rekortmeni Milli atlet Canel Konvul Telatar’ın eşi Akın Telatar bugün akşam saatlerinde evinde ölü bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2020 20:38

Eski milli atletin eşi evinde ölü bulundu

Eski milli atletin eşi evinde ölü bulundu

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesindeki  Eskiçeşme Mahallesi’ne 1991 yılında yerleşen eşi 79 yaşındaki Akın Telatar  bugün akşam saatlerinde sitede yürüyüş yaptıktan sonra evine girdi. Bir süre sonra site görevlisinin telefon ile aradığı Telatar, yanıt vermeyince , site görevlisi yakınlarına haber verdi.

Yakınları eve girdiğinde Telatar’ ı koltukta hareketsiz olarak görünce ambulans ve sağlık ekibini çağırdı. Telatar’ın yaşamını yitirdiği saptandı. Kalp ameliyatı geçiren Telatar’ın kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi.

Bir çocuk babası Akın Telatar yarın öğleden sonra Bitez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

 

1960 yılında İtalya'da düzenlenen Roma Olimpiyat Oyunları'na katılan üç Türk atletten biri olan , eski Türkiye Yüksek atlama rekortmeni ve şampiyonlarından ayrıca Fenerbahçe voleybol takımında 7 kez üst üste şampiyonluğu yaşayan  Canel Konvur Telatar 5 haziran 2018’de yaşamını yitirmişti.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI