Bugun...


Torba'ya giren çıkamadı... Günün ortasında caddeyi kapattılar vatandaşı çıldırttılar
Tarih: 17-03-2023 07:07:47 Güncelleme: 17-03-2023 07:09:47 + -


Bodrum’un Torba Mahallesi’ni Gölköy, Gündoğan ve Yalıkavak’a bağlayan Rıza Anter Caddesi’nin gün ortasında saatlerce trafiğe kapatılması vatandaşları isyan ettirdi. Torba Mahallesi içerisinde trafik kilitlendi 2 kilometrelik yolu 60 dakikada zor geçen vatandaş sert tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2023 07:07

Torba'ya giren çıkamadı... Günün ortasında caddeyi kapattılar vatandaşı çıldırttılar

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Rıza Anter Caddesi alt yapı çalışmaları için trafiğe kapatıldı. Torba, Gölköy, Türkbükü, Gündoğan ve Yalıkavak’a gidecek araçlar trafikte saatlerce mahsur kaldı. Rıza Anter Caddesi’nde yaklaşık 500 metre kapatılan yol nedeniyle araç trafiği Torba Mahallesi’nin içindeki Atatürk ve İnönü Caddeleri’nde verildi. Trafikte bulunan TIR, beton ve nakliye kamyonları ara sokaklarda sıkışınca sürücüler kabus yaşadı.

 

TORBA'YA GİREN ÇIKAMADI

Günün ortasında saatlerce kapatılan ana yol için vatandaşlar 2 kilometrelik yolu 60 dakikada geçince sert tepki gösterdi. Evli ve iki çocuk babası 45 yaşındaki Sevinç Bayraklı “Bu yol 5 mahalleyi birbirine bağlıyor, günde binlerce araç bu yolu kullanıyor. Gölköy’den 15 dakikada geldim 75 dakikada Torba’nın içinden çıkamadık, ayrıca çamur derya deniz, pislik, trafik sıkışıklığı, insana bu işkence yaşatılır mı ayıptır ayıp. Bu yoldan alt yapı geçirme işini gece yarısı trafiğin en az olduğu saatte yapsalar olmaz mı? Olmaz ille vatandaşa işkence yaşatacaklar” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI