Bugun...


Gümbet’te süpermarket yangını korku yaşattı
Tarih: 28-03-2021 18:54:32 Güncelleme: 28-03-2021 19:21:32 + -


Bodrum’un Gümbet Mahallesi İsmet İnönü Caddesindeki özel bir süpermarketin jeneratöründe meydana gelen arıza yangına neden oldu. Mahallede kısa süreli panik ve heyecan yaşandı. Yangının sık sık gidip gelen elektrikler nedeniyle meydana geldiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2021 18:54

Gümbet’te süpermarket yangını korku yaşattı

Bodrum’un Gümbet mahallesi İnönü Caddesi’nde bugan saat 17.00 sıralarında bir süpermarket zincirinin jeneratör odasında çıkan yangın kısa sürede depoda bulunan boş kutuları ve plastik maddeleri tutuşturdu. Yangının hızla büyümesi üzerine Jeneratör alanının yan tarafında park halinde bulunan araç sahipleri ve yakındaki işletme sahipleri büyük panik yaşadı. Araçlarını son anda kurtaran vatandaşlar ve yakındaki işletmeler yangına yangın tüpleri ile ilk müdahaleyi yaptı. 

 


Ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri kısa zamanda müdahale ederek yangını söndürdü. Büyük korku yaşadıklarını belirten evli ve bir çocuk annesi Yasemin Kılıç (36) “Otomobili park edip markete girmiştik., birden duman ve alevleri gördük, çevredekiler yangın tüpleri ile müdahale etti, ardından itfaiye geldi, araçlarımızı son anda kurtarabildik” diye konuştu. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI