Bugun...


Bunu yapan insan olamaz. 2 aylık köpeğin kulaklarını kesip sokağa attılar
Tarih: 22-01-2022 10:32:20 Güncelleme: 22-01-2022 22:07:20 + -


Bodrum'da iki aylık yavru köpeğin kulaklarını kesip sokağa attılar. Köpeği bulan İngiliz hayvansever Beverley Derdiyok yavru köpeği veterinere götürerek tedavisini üstlendi çok sert tepki gösterdi. Derdiyok “Yıllardır sokak köpeklerine bakıyorum birçok yaralı köpek gördüm ancak bu bir canlıya yapılabilecek en iğrenç en kötüsüydü, umarım bunu yapan cehenneme gider” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 22-01-2022 10:32

Bunu yapan insan olamaz. 2 aylık köpeğin kulaklarını kesip sokağa attılar

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde sadece 2 aylık  aylık terrier cinsi yavru köpek kulakları kesilerek sokağa atıldı. Yalıkavak’ta yaşayan ve Yalıkavak Animal Streets Grubu’nun kurucusu İngiliz Beverley Derdiyok yavru köpeği buldu ve sahiplendi.

 

BÖYLE BİR VAHŞET GÖRMEDİM

Yavru köpeği veterinere götürerek sahiplenen Derdiyok “Bu korkunç manzara karşısında kanım dondu, şok oldum. Yaklaşık 20 yıldır Bodrum’da sokak hayvanlarına bakıma muhtaç hayvanlara yardım ediyorum. Böylesini görmedim. Yavru köpeği veterinere götürüp tedavisine başladık. Küçücük yaşta büyük bir travma ve acı yaşadı. Umarım bu yavruya bunu yapanlarda cehenneme gider. Bunu yapan kişinin bulunması ve yargılanması için ne gerekiyorsa yapacağım.” diye konuştu. Derdiyok bu sabah yavru köpeği alarak evine getirdiğini ve acılarını hafifletmeye çalıştığını söyledi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI