Bugun...


Torba'da trafiğe kapalı alanda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı üç kişi hastanelik oldu
Tarih: 02-08-2022 23:03:30 Güncelleme: 02-08-2022 23:11:30 + -


Torba Mahallesi'nde trafiğe kapalı alanda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı, arada kalan yaya dahil üç kişi hastanelik oldu. Motosiklet sürücülerinden birinin aşırı alkollü olduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2022 23:03

Torba'da trafiğe kapalı alanda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı  üç kişi hastanelik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde trafiğe kapalı yaya yolunda karşı karşıya gelen  kasap Habib Peltek yönetimindeki 48 BG 008 plakalı motosiklet ile su tesisatçısı  Ramazan Koç’un kullandığı  35 DJK 38 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı.  Çarpışmanın etkisi motosikletlerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte yolda yürüyen 19 yaşındaki Mahmut Çelik’e çarpan iki motosiklet sürücüsü ile Çelik yolun ortasına düştü.

 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AŞIRI ALKOLLÜ ÇIKTI

Vatandaşların ve beş yıldızlı  bir otelin sağlık personelinin ilk yardımı yaptığı yaralılar gören vatandaşları şok etti. Mahmut Çelik’in burnu kırılırken,  aşırı alkollü olduğu (1.80) tespit edilen kasap çalışanı Habib Peltek’in ayağı, Ramazan Koç’un ise kolu kırıldı. Polis Peltek hakkında yasal işlem başlattı 5525 TL. para cezası uyguladı.

 

 

YOL ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI

Vatandaşların çağırdığı ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken kazaya tanık olan Hasibe Bulur “Burası araç trafiğine kapalı iki motosiklet hızlı ve dengesiz geldi birbirlerine çarpıp yere düşerken yolda yürüyen başka birine çarpıp onuda yere düşürdüler.  Araç trafiğine kapalı alanda meydana gelen kazada üç kişi hastanelik oldu. Burası akşamları insanları çocukları ile birlikte yürüyüş yaptığı bir yer” diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI