Bugun...


Torba sahilindeki ağaçları kesiyorlar, birisi budama birisi manzara kapatma diyor
Tarih: 03-12-2021 18:04:06 Güncelleme: 03-12-2021 18:11:06 + -


Bodrum’un Torba sahilindeki ağaçların kesilmeye başlaması vatandaşları tedirgin etti. Belediye ekipleri budama derken bazı vatandaşlar eski bir bakanın kızının manzarasının kapandığı için kesildiğini iddia ederek “Zaten bunlar bodur ağacı kesilmese de olur, yeşile kıymak niye” diyerek tepki gösterdiler.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2021 18:04

Torba sahilindeki ağaçları kesiyorlar, birisi budama birisi manzara kapatma diyor

Bodrum'un Torba Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi üzerinde Belediye Kafeterya’nın yanında bulunan halkın yazın altında oturup denize girdiği yerdeki sedir ve sakız ağaçlarının bugün Belediye ekipleri tarafından kesilmeye başlandığı görüldü. Bazı vatandaşlar eski bir bakanın kızının manzarası kapanıyor diye ağaçların kesildiğini iddia etsede, belediye işçileri yapılan işin budama olduğunu belirterek konuya açıklama getirdi.

 

 

ZATEN 2 METRELİK AĞAÇLAR NEYİNİ BUDAYACAKSINIZ

 

Çektiği fotoğrafları göndererek tepki gösteren ve adının açıklanmasını istemeyen vatandaş “Torba’da yaşıyorum, bu ağaçlar zaten iki metreyi geçmiyor ve sahilde denize giren halk gölgesinde güneşlenebiliyor. Budanmasının bir anlamı yok, yeşili odun yaptınız elinize ne geçti, duyumlar bir kişinin manzarasının kapandığı yönde, böyle ise dahada kötü, yetkili ve etkili bir kişi açıklama yapar bilgilendirirse seviniriz. Yaptığımız araştırmaya göre Sakız ağaçları zaten haziran ayında budanır, çünkü gövdesinin güneş görmesi gerekir” dedi. Bazı vatandaşlar ise "Bu nasıl budama" diye tepki gösterdi.

Belediye'den konu ile ilgili açıklama gelirse aynen yayınlayacağız.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI