Bugun...


Bodrum'da sokaklar boşaldı, sahiller hareketlendi
Tarih: 28-06-2020 16:56:22 Güncelleme: 28-06-2020 17:03:22 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde sokağa çıkma yasağına büyük oranda uyulduğu görüldü. Plajlarda ise yerli ve yabancı turistler valiliğin özel izni ile denize girdi tatilin tadını çıkardı.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2020 16:56

Bodrum'da sokaklar boşaldı, sahiller hareketlendi

Bodrum'da sokaklar boşaldı, sahiller hareketlendi

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün yapılan sınava 4 okulda 1451 kişi girdi.Sınav nedeniyle sabah saatlerinden itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağına çok büyük oranda uyulduğu görüldü. Bodrum’un en işlek caddelerinden Cevat Şakir , Atatürk ve Nezen Tevfik caddeleri tamamen boş kaldı. Belediye Meydanı’nda neredeyse tek bir kişiye rastlanmadı. Muğla Valiliğinin turistik ilçelerde uygulama kararı aldığı yerli ve yabancı turistleri muaf tutulacağına yönelik karara tam olarak uyulduğu görüldü.

 

 

TATİL AMAÇLI GELENLER RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Sırbistan’dan karayolu , Almanya’dan ise havayolu ile turistik ilçeye gelen turistler Gümbet ve Kumbahçe sahilinde birlikte denize girdi , tatilin tadını çıkarttı. Bazı turistler ise su sporları yaptı. Almanya’nın Hannover kentinden tatile gelen evli ve bir çocuk annesi Claude Atik “Eşim ve çocuklarım ile tatile geldik, burası çok güzel. Sokağa çıkmla yasağını duyduğumuzda şaşırmıştık ama tatilcilere yönelik uygulama değilmiş, otelden çıktık sahile geldik , çok güzel bir havada tatilimizi değerlendiriyoruz” dedi.

Bodrum’da bugün hava sıcaklığı 36 deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü. Hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artarak devam edeceği belirtildi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI