Bugun...


Bodrum Limanı’nda 35 yıllık kaptanın isyanı “Tekneyi buraya bağlayamayacaksak nereye bağlayacağız”
Tarih: 26-11-2022 11:49:39 Güncelleme: 26-11-2022 11:49:39 + -


Bodrumlu kaptan Tansel Çankaya fırtınalı havada sığınmak için girdiği limandan Muğla Büyükşehir belediyeli Liman görevlileri tarafından “Çık” denilmesine sert tepki gösterdi. Tansel Çankaya “Bodrum limanında büyükşehir keyfi yönetim uyguluyor, fırtınalı havada limana girdim parasını veriyorum, üç kez yıllık sözleşme istedim, yapmadılar, bir yıllık parayı bir ayda aldıkları yetmiyormuş gibi yer yok dediler, personelinin eşinin teknesine yer var ama” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-11-2022 11:49

Bodrum Limanı’nda 35 yıllık kaptanın isyanı “Tekneyi buraya bağlayamayacaksak nereye bağlayacağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bodrum Limanı’na bir hafta önce Kumbahçe iskelesinden gelerek fırtınalı havada teknesini bağlayan 35 yıllık kaptan Tansel Çankaya liman görevlilerinin kendisini araya “Limandan çık” demeleri üzerine sert tepki gösterdi. Çankaya bu havada çıkıp nereye gideyim. 35 yıllık kaptanım böyle bir uygulama görmedim. Teknemi kötü havalarda Zonguldak limanınamı götüreceğim. Üç kez dilekçe vererek yıllık sözleşme yapmak istedim. Büyükşehir Belediyesi hakkında sosyal medya hesabından eleştiri yaptığım için sözleşmemi yenilemediler. Bir yıllık parayı bir ayda almaya çalışıyorlar, çaresiz kaldık, sesimizi kimse duymuyor, duyanda dinlemiyor” dedi.

 

 

LİMAN PERSONELİNİN EŞİNİN TEKNESİNE YER VAR

Çankaya açıklamasının devamında ise kendisine “Yer yok limanı boşalt bağladığın yerden liman dışına çık” diyen görevlinin eşinin teknesine bağlanmak için özel yer ayrıldığını iddia ederek “Teknem ticari tekne tabiî ki Bodrum limanında bağlamak isteyeceğim ancak kişisel hesaplaşmaları göz önünde tutuyorlar, vatandaş olarak Muğla Büyükşehir veya Bodrum Belediyesi’ni eleştirmeyecekmiyiz?  Onları eleştireceğiz diye bize kan kusturmaya hakları var mı? Araştırsınlar bize tekneni çıkart buradan diyen kadın görevlinin eşinin teknesine limanda özel yer ayrıldımı ayrılmadı mı bunun yanıtını versinler, gelsinler bana sorsunlar limanda olup bitenleri tek tek anlatayım” ifadelerini kullandı.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI