Bugun...


Kızını 20 yıl istismar ettiği iddia edilen baba serbest kaldı
Tarih: 03-03-2021 20:25:14 Güncelleme: 03-03-2021 20:57:14 + -


Bodrum’da öz kızını 20 yıl boyunca istismar ettiği suçlamasıyla yargılanan bir kişi, cinsel saldırıdan 5 yıl 7 ay ceza aldı. Şahsın aldığı ceza ertelenirken, müştekilerin bir üst mahkemeye başvuracağı bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2021 20:25

Kızını 20 yıl istismar ettiği iddia edilen baba serbest kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki N.A. isimli kadının 7 yaşında iken öz babası olan inşaat ustası 55 yaşındaki G.A’nın  cinsel saldırısına maruz kalması ardından cinsel saldırılarını 20 yıl boyunca tehdit ve şiddet uygulayarak sürdürmesinin ardından savcılığa giderek suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

 

KIZI EVLENDİKTEN SONRADA CİNSEL SALDIRILARINI SÜRDÜRMÜŞ

 

Evli ve 4 çocuk babası G.A. nın kızı N.A.  evlendikten sonra cinsel saldırılarını sürdürdüğü iddia edildi.

 Cinsel saldırıya maruz kalan iki çocuklu annenin kardeşleri ve annesinin desteği ile altı ay önce jandarma ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ve 4 çocuk babası şahsın biri yüzde 90 engelli olan çocuklarına da şiddet uyguladığı, iki ay öncede engelli çocuğunun parmaklarını kırdığı iddia edildi.

55 yaşındaki G.A.  bugün Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada,  delil yetersizliği nedeni ile sadece cinsel saldırı suçundan 5 yıl 7 ay ceza aldığı ve cezanın ertelendiği ve serbest kaldığı açıklandı.

 

ANNE KOCASINA BOŞANMA DAVASI AÇTI

 

İstismar mağduru N.A. ile annesi ve kardeşleri, sanığın sadece taciz değil, tecavüz eyleminde de bulunduğunu ifade ederek bir üst mahkemeye başvuracaklarını belirtirken annenin de kocasından boşanmak için dava açtığı belirtildi. 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI