Bugun...


Domuzlara ateş eden komşusunun kurşunları ile hayatını kaybetti
Tarih: 15-09-2020 18:08:26 Güncelleme: 15-09-2020 18:08:26 + -


Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda tarlasına giren domuzlara ateş eden çiftçi komşusunu öldürdü.

facebook-paylas
Tarih: 15-09-2020 18:08

Domuzlara ateş eden komşusunun kurşunları ile hayatını kaybetti

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Yangı köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen olayda , Ali S. (54) isimli çiftçi tarlasına girdiğini öne sürdüğü domuzlara ateş etti.

 

DOMUZLARA ATEŞ ETTİ KOMŞUSUNU VURDU

Çalıların arasına giren domuzlara ateş etmeye devam eden Ali S. nin üçüncü kez ateş etmesinden sonra çalıların arasından gelen insan seslerini duyması ile yardıma gittiği belirtildi. Ali S. nin komşusu 63 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Sebahattin Yücel’i vurduğu ortaya çıktı. Olayı duyan komşuların ve Yücel’ in yakınlarının çağırdığı 112 sağlık ekipleri Yücel7in olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ali S. olay yerine gelen jandarma ekiplerine elindeki tüfek ile birlikte teslim oldu.

 

DOMUZ SÜRÜSÜNE ATEŞ ETTİM ÇOK ÜZGÜNÜM

Yücel’ in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken A.S. fadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Ali S. nin ilk ifadesinde “Hemen her sabah tarlama gelen domuz sürüleri ürünlerimize zarar veriyordu, yine domuz sürüsünü gördüm iki üç el ateş ettim, hava karanlıktı, çalıların arasından komşumun sesini duyunca hemen yardıma gittim, yanlışlıkla O’nu vurduğumu anladım, şok geçirdim. Çok büyük üzüntü içindeyim” dediği iddia edildi.

 

(Sabahattin Yücel yaşamını yitirdi)




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI