Bugun...


Polis zabıta sokak sokak gezdi uyarıda bulundu...
Tarih: 22-03-2020 16:34:29 Güncelleme: 22-03-2020 16:47:29 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde polis ve zabıta ekipleri sokak sokak gezdi, dışarı çıkan yaşlılar evlerine gönderildi, piknik yapanlar engellenemedi , açık olan mekanlara yasal işlem uygulandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2020 16:34

Polis zabıta sokak sokak gezdi uyarıda bulundu...

Bodrum’da polis sokak sokak gezdi yaşlılar evlerine gönderildi, piknik önlenemedi

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesinde  bu sabahtan itibaren birlikte dolaşan pqolis ve zabıta ekipleri 65 yaşın üstünde gördükleri vatandaşları uyararak evlerine dönmelerini sağladı.

 

 

POLİS ZABITA SOKAK SOKAK SAHİL SAHİL GEZDİ

 

Bodrum’un Kumbahçe, Paşatarlası, Bitez, Ortakent-Yahşi ,Gümbet sahilinde yürüyüşe çıkan 65 yaş üstündeki 8 vatandaşı polis ve zabıta ekipleri kibarca uyararak evlerine geri dönmelerini istedi. Evli iki çocuk 4 torun sahibi 72 yaşındaki Adem Çelikce “Otur otur evde canımız sıkılıyor,  kalp rahatsızlığım var, yürümem gerek yürüyüş yapmak istedik yürüyüş yaptığımız yerde çok insan yok , biz bizeyiz, yine de uyarılara dikkate alıp eve döndük inşallah bu zor günler çabuk geçer” dedi.

Polis ve zabıta ekipleri kapalı olması gereken ancak açık olan mekanlarda inceleme başlattı ve resmi olarak uyarılarda bulundu, ceza kesilmedi ancak idari işlem yapıldı. Tekrarında para cezası verileceği belirtildi.

 

 

PİKNİK YAPMAKTAN VAZ GEÇMEDİLER

 

Bodrum’ un yalıkavak mahallesi ile , Bitez, Akyarlar ve Yalıkavak mahallesindeki küdür mevkiinde bugünde vatandaşlar çoluk çocuk piknik yaptı. Polis ekiplerinin gelip uyarmalarına rağmen bölgeden ayrılan vatandaşların yerine bir süre sonra başka piknikçilerin geldiği görüldü.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI