Bugun...


Gümbet Arıtma Tesisi’nden koya lağım suyu bırakılıyor iddiası..!
Tarih: 03-02-2021 22:58:04 Güncelleme: 03-02-2021 23:08:04 + -


Bodrum’un Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii’nde ki Arıtma Tesisi’nde toplanan atıksuların arıtılmadan denizin için basıldığı iddia edildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-02-2021 22:58

Gümbet Arıtma Tesisi’nden koya lağım suyu bırakılıyor iddiası..!

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün akşam saatlerinde yayınladığı fotoğraf ve videolarda Gümbet Arıtma Tesisi’nde toplanan atıksuların arıtılmadan denize basıldığını iddia ederek yazılı açıklama yaptı.

 

Osman Gökmen açıklamasında şunları söyledi.

 

 

Vicdanınız hiç mi sızlamıyor?!!

Burası Gümbet. Güya arıtma var ama gördüğünüz gibi lağım suyu olduğu gibi denize bırakılıyor. Kıyıdan sadece 5 metre uzaklıkta denizin nasıl kaynadığını, renginin nasıl değiştiğini görüyorsunuz! Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Denize akan sadece lağım değil, çocuklarımızın, Bodrumumuz'un geleceği? Harekete geçmek için hala ne bekliyorsunuz? Bodrum'da denize bunu yapanın Bodrum'a ne faydası olur ki?! Yazık!!!”

 

 

Bodrum’da daha öncede Gündoğan Küçükbük, Gölköy ve Turgutreis Mahallesi’ndeki arıtma tesislerinden tonlarca atık suyun arıtılmadan denize boşaltıldığı belirtilmişti. Konu ile ilgili haberler aşağıdadır.



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI