Bugun...


MERMER OCAĞINDA FECİ ÖLÜM
Tarih: 19-07-2020 17:04:58 Güncelleme: 19-07-2020 17:04:58 + -


Muğla’nın Kavaklıdere ilçesindeki bir mermer ocağında çalışan 20 yaşındaki genç mermer keserken kullandığı makinenin zincirinin kopması ve gövdesini kesmesi sonucu feci şekilde can verdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2020 17:04

MERMER OCAĞINDA FECİ ÖLÜM

MERMER OCAĞINDA FECİ ÖLÜM

 

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesindeki bir mermer ocağında bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda 20 yaşındaki Eray Güneşdoğdu ‘nın mermerleri kesmek için kullandığı kesme makinesinin zincirinin bir anda koparak gövdesine çarpması ve geniş bir şekilde kesmesi sonucu kanlar içinde yerde kaldı.

 

 

ASKERE GİDECEKTİ, OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İşyeri yöneticilerinin çağırması ile gelen  112 acil servis ekipleri Güneşdoğdu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini saptadı.  Olaydan sonra Güneşdoğdu’nun arkadaşları ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken 4 kişinin ifadesine başvurdu. İki kişinin göz altına alındığı belirtildi. Güneşdoğdu’nun cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Güneşdoğdu’nun eylül ayında askere gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Gündoğdu’nun cenazesinin yarın Aydın’ın Bozdoğan İlçesi Haydere Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI