Bugun...


Hastane önünde otomobilin çarparak duvara sıkıştırdığı Dereköylü Nuran Akhan iki bacağını kaybetti
Tarih: 28-10-2022 22:49:00 Güncelleme: 28-10-2022 22:58:00 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada otomobilin kaldırıma çıkarak çarptığı kadın otomobil ile duvar arasına sıkıştı, kadın alınan ameliyatta iki ayağını birden kaybetti, yaşam mücadelesi veriyor. Oğlu Cemal Akhan "Bu tam bir trafik terörü, büyük üzüntü peşindeyiz, annemin iki bacağıda kesildi, tek suçları hastanenin duvarı üzerinde kayınvalidem ile birlikte oturup yakınlarını beklemek, kaldırıma çıkan otomobil demir bariyerleri aşıp anneme ve kayınvalideme çarpmış" diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2022 22:49

Hastane önünde otomobilin çarparak duvara sıkıştırdığı Dereköylü Nuran Akhan  iki bacağını kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinden tedavi için Milas ilçesindeki özel bir hastaneye giden Dereköy Mahallesi Muhtarı Cemal Akhan’ın annesi 65 yaşındaki Nuran Akhan Atatürk Caddesi’ndeki özel hastanenin önündeki duvarın önünde kayın validesi Ayşe Aydoğan ile birlikte yakınlarını beklerken hızlı biçimde U dönüşü yapan  C.L. yönetimindeki 48 VZ 591 plakalı otomobilin çarpması ile kaza meydana geldi.

 

HASTANENİN ÖNÜNDE BEKLERKEN OTOMOBİL KALDIRIMA ÇIKARAK ÇARPIP DUVARA SIKIŞTIRDI

Otomobil ile hastane önündeki duvarın arasında sıkışan Akhan ve Aydoğan’ın durumunu gören hastane personeli olay yerine giderek ilk müdahaleyi yaptı, sedye ile hastaneye taşınan Akhan ameliyata alındı. Akhan’ın ameliyatta ezilen iki bacağının kesildiği ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi. Aydoğan’ın ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olaydan sonra otomobilin şoförü C.L. polis tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Nuran Akhan ağır yaralandı

 

HUKUKİ SÜRECİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ İLLEDE BİRİSİNİN ÖLMESİNİMİ BEKLEYECĞİZ

Bodrumlu muhtar Cemal Akhan anterhaber'e yaptığı açıklamada “Büyük şok ve üzüntü içerisindeyiz, annem ve kayınvalidem hastanenin önündeki duvarın önünde yani kaldırımda bekliyorlar, on anda hızla gelen otomobil demir bariyerleri yıkarak annemi ve kayınvalidemi duvara sıkıştırıyor, annem şu anda yoğun bakımda ve iki bacağı kesildi, büyük bir şok içerisindeyiz, bu tam bir trafik terörü, şu anda çok şaşkınız ancak hukuki sürecinde peşini bırakmayacağız, bu sürücünün tutuklanması için illede birilerinin ölmesini mi bekleyeceğiz” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI