Bugun...


Av. Göray Karadut : Atılan o tweet ile Nejat İşler'in ilgisi yok
Tarih: 17-10-2020 19:58:36 Güncelleme: 17-10-2020 19:58:36 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Nejat İşler hakkında bugün medyada çıkan 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili attığı tweet nedeniyle hakkında dava açıldığı iddialarına avukatı yanıt verdi.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2020 19:58

Av. Göray Karadut : Atılan o tweet ile Nejat İşler'in ilgisi yok

Av. Göray Karadut “Suçlama ve iddialarla ilgili bize ulaşan bir şey yok, kaldıki Nejat zaten böyle bir mesaj atmaz” diye konuştu.Muğla’nın Gümüşlük Mahallesi’nde yaşayan ve Gümüşlükspor Futbol Kulübü’ nün asbaşkanlığını yapan ünlü oyuncu Nejat İşler’in hesabından atıldığı iddia edilen 15 Temmuz darbe gişimi ile ilgili bir tweet nedeniyle hakkında dava açıldığı iddialarına Av. Göray Karadut yanıt verdi.

NEJATIN  KENDİSİNE AİT OLMAYAN BİR HESAPTAN ATILMIŞ OLABİLİR

Av.Göray Karadut anterhaber com' a bu akşam saatlerinde açıklama yaptı. Karadut, bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ve İşler’in, sosyal medya hesabı Twitter’dan 16 Temmuz 2016’da “Emir geliyor. Boğaziçi Köprüsü’ne gidiyorsun. Kafanı kesip vatan haini diyorlar. Emir geliyor. Doğu’ya gidiyorsun. Ölüyorsun. Şehit diyorlar” şeklinde yaptığı paylaşımın, halkı kışkırtmak ve ülkenin bölünmesini desteklemek amaçlı olduğunu iddia ederek şikayetçi olduğu, yönündeki haberleri duyduktan sonra çok şaşırdıklarını belirterek “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın böyle bir soruşturma başlattığını bilmiyoruz çünkü bize böyle bir tebligat gelmedi. Ayrıca o tweet Nejat ‘ın kendisine ait sosyal medya hesabından atılmadı. Spam bir hesap olabilir. Çünkü zaten Nejat o tür bir mesajı atmayacak kadar kendisini bilen ve ülkesini seven bir sanatçı. Bu nedenle Nejat'ın böyle bir tweet atması mümkün değil. Yinede pazartesi günü adliyeye giderek konuyu araştıracağım” diye konuştu.

Yayınlanan haberlerde, savcılığın , şüphelinin tespitine yönelik yapılan araştırma neticesinde adresinin Muğla ili Bodrum ilçesi olduğunu, soruşturma işlemlerinin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yargı hudutları haricinde kaldığını belirterek dosyayı “yetkisizlik” kararı vererek Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildiği belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI