Bugun...


İpek Anter 16 yaşındaydı, yaşama tutunamadı….
Tarih: 18-05-2020 18:00:00 Güncelleme: 18-05-2020 22:36:21 + -


Bodrumlu operatör Dr. Mustafa Anter ve Dr. Müberra Anter’in kızları İpek Anter 16 yaşında yaşamını yitirdi. Ankara’da dün yaşamını yitiren İpek Anter bugün göz yaşları içerisinde Bodrum' da toprağa verildi.

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2020 18:00

İpek Anter 16 yaşındaydı, yaşama tutunamadı….

İpek Anter 16 yaşındaydı, yaşama tutunamadı….

 

Bodrum Devlet Hastanesi ‘nde başhekim yardımcılı ve bir dönemde baş hekimlik yaptıktan sonra Ankara’ya taşınan Bodrumlu ortopedits Op. Dr. Mustafa Anter ve Dr. Eşi Müberra Anter’in kızları 16 yaşında ki İpek Anter uzun zamandır kronik rahatsızlık nedeni ile tedavi görüyordu. Son on aydır yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren ve bir önceki dönemlerde Bodrum Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Sorumluluğu’nu yürüten Damla Anter’in yeğeni olan 16 yaşındaki İpek Anter dün öğle saatlerinde Ankara’da tedavi gördüğü hastane de yaşamını yitirdi.

 

 

(Mustafa Anter, Müberra Anter, İrem Anter, İpek Anter, Damla Anter)

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Emin Anter’in yeğeni olan Dr. Mustafa Anter ve eşi , yakınları ile birlikte kızları İpek Anter’in cenazesini bugün Bodrum’a getirerek Ortakent-Yahşi Mezarlığı’nda toprağa verdi.

Ankara’da yaşayan ve sokağa çıkma yasağı nedeni ile cenazeye gelemeyen halası  Damla Anter “İpek kızımız uzun zamandır rahatsızlık çekiyordu, son on aydır yoğun bakım ünitesindeydi, acımız gerçekten çok büyük, İpek cennete gitti bizde O’nun duacısı olacağız elimizden ne yazık ki başka bir şey gelmiyor” dedi.

Anter ailesi ve yakınlarına baş sağlığı kızımız İpek Anter’e Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

 

(Mustafa Anter, İpek Anter, İrem Anter, Damla Anter)

 

 

(Mustafa Anter, İpek Anter)




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI