Bugun...


Duayen turizmci Mümtaz Göztepe yaşamını yitirdi
Tarih: 11-04-2022 12:35:24 Güncelleme: 11-04-2022 16:25:24 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yıllarca Skal Klübü Başkanlığı yapan duayen turizmci Mümtaz Göztepe bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2022 12:35

Duayen turizmci Mümtaz Göztepe yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yıllarca Skal Klubü Başkanlığı yapan Rotary Kulübü üyesi evli ve iki çocuk babası 77 yaşındaki duayen turizmci Mümtaz Göztepe bugün tedavi gördüğü özel hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Turizmci Serap Göztepe’nin eşi, Naz ve Zeynep Göztepe’nin babası,, iş insanı Murat Dayıoğlu'nun kayın pederi  Mümtaz Göztepe, Çeşme Turban Otel'de başladığı turizm hayatını Bodrum’da Manastır Otel, Mavi Otel, Ersan Otel ve Amiral % Turistik Tesisleri yönetimini sürdürmüştü.

Göztepe’nin ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı. BESİAD (Bodrum Esnaf ve İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi turizmci Murat Özkaya “Mümtaz abi turizmin gelişmesinde ve sosyal yardım kuruşlarında her zaman hepimize öncülük etti, çok büyük katkılarda bulundu. Türk turizminin efsane isimlerindendi, ölümü hepimizi çok üzdü. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

 

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Aras "Değerli Bodrumlular, turizm sektörünün 53 yıllık duayeni ve tam 39 yıldır yaşadığı Bodrum’un en çok sevilen insanlarından biri olan Sayın Mümtaz Göztepe’nin vefat ettiğini, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Hayatı başarılarla, kalpleri Bodrum sevgisiyle dolu olan bu güzel insanlar, iyi ki Bodrum’da yaşadılar, iyi ki çok değerli büyüklerimiz oldular.. Sevgili Mümtaz Ağabeyimize Allah’tan rahmet Ailesine, sevenlerine ve duayeni olduğu turizm sektörüne başsağlığı diliyorum. Mekanı, cennet olsun"

 

Turizmci Sabahhattin Duman "Ülkemizin ve Bodrum Otelciliğinin mihenk taşlarından Mümtaz Göztepe ağabeyimin vefatını üzülerek öğrendim. Allahtan kendisine rahmet, Camiamıza ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum." dedi.

 

BOYD Başkanı Serdar Karcılıoğlu "Duayen Turizmci dostum sevgili Mümtaz Göztepe’nin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Sevgili Mümtaz kardeşimize tanrıdan rahmet ailesine baş Sağlığı diliyorum… Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ışıklarda uyusun inşallah"

 

Mümtaz Göztepe'nin cenazesi yarın Bitez Adliye Camii'nde kılınacak namazın ardından Bitez Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



Ertuğrul / 06-05-2023 19:10:00

Mekanı cennet olsun. Çok eski bir tanıdığımdı. Yeni öğrendiğim için üzgünüm. Çeşme Turban ve Manastır otellerinden tanıyorum. Olağanüstü bir beyefendi idi. Tanrıdan eşive kızlarına uzun ömürler dilerim.



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI