Bugun...


Denizli Antalya yönüne gidecekler dikkat kar yolları kapattı
Tarih: 17-03-2021 10:41:20 Güncelleme: 17-03-2021 10:45:20 + -


Muğla’nın yüksek bölgelerinde meydana gelen kar yağışı nedeniyle Menteşe ilçesi Yılanlı ve Seydikemer ilçesi Yayla Mahallesi yollarında Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ulaşımın aksamaması için gece saatlerinde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Denizli ve Antalya yönüne gidecek olanların yol durumu hakkında bilgi almaları istendi.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2021 10:41

Denizli Antalya yönüne gidecekler dikkat kar yolları kapattı

Muğla ilinde dün öğle saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapandı. Denizli ve Fethiye Antalya karayolunda onlarca araç yolda kalırken Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde kar yağışından etkilenen bölgelerde ulaşımın akmaması için çalışmaları yoğunlaştırdı.Yollarda oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama ve solüsyon çalışmalarına devam ediyor.

 

Kar yağışının etkili olduğu Seydikemer İlçesi Yayla Mahallesi yolları ile Menteşe ilçesi Yılanlı grup yollarında kar yağışından etkilenen yollarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kepçe, kar sıyırıcı ve tuzlayıcı kamyonlarla ulaşımın akmaması için çalışmalar sürüyor.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI