Bugun...


Kaymakam Arslan çikolata ikram etti tatilcileri uyardı
Tarih: 30-07-2020 15:46:07 Güncelleme: 30-07-2020 15:46:07 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde tatile gelen sürücülere yönelik düzenlenen trafik denetlemesine katılan Kaymakam Eren Arslan sürücülere hızlı gidilmemesi ve pandemi kurallarına uyulması gerektiğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2020 15:46

Kaymakam Arslan çikolata ikram etti tatilcileri uyardı

Kaymakam Arslan çikolata ikram etti tatilcileri uyardı

 

Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Bölge Trafik İstasyonu ekipleri ile birlikte bayram tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katılan Milas Kaymakamı Eren Arslan’a İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya ile İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan eşlik etti.

 

 

ÇİLOKATA İKRAM  ETTİ KURALLARA UYUN DEDİ

Durdurulan sürücülerin yapılan kontrollerinin ardından vatandaşlara  çikolata ikramında bulunan  Kaymakam Arslan vatandaşların  bayramlarını kutlayarak  yolculuk esnasında ve Covid-19 virüs  kapsamında alınması gereken ve dikkat edilmesi gereken  hususları anlattı, uyarılarda bulundu. Arslan “Kurban bayramı tatili süresince trafik güvenliği konusundaki farkındalığı arttırmaya ve meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemeye yönelik sürücülerle maske ve fiziki mesafe kurallarına riayet edilerek yüzyüze  temas kurmak suretiyle  Bakanlığımızca başlatılan "Bu Yolda Hep Birlikteyiz" kampanyası ile "Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" ve "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" kampanyanın devamına yönelik destek verilecektir" diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI