Bugun...


Bodrum Belediyesi personeli kazada yaşamını yitirdi
Tarih: 10-11-2021 13:09:52 Güncelleme: 10-11-2021 15:46:52 + -


Yalıçiftlik Mahallesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu Belediye personeli Mehmet Ali Top yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2021 13:09

Bodrum Belediyesi personeli kazada yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıçiftlik Mahallesi’nde meydana gelen kazada Bodrum Belediyesi Temizlik işleri personeli 42 yaşında, evli ve iki çocuk babası Mehmet Ali Top tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada evinde markete alışveriş yapmak için motosikleti ile ayrılan evli ve iki çocuk babası 42 yaşındaki Mehmet Ali Top, tali yoldan ana yola aniden çıktığı  iddia edilen Ali İhsan D. nin kullandığı 48 AAV 725 plakalı otomobil ile çarpıştı. 

Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Top yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Top'un yaşamını yitirmesi ailesinde ve yakınlarında büyük üzüntüye neden oldu.

 

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken Mehmet Ali Top’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI