Bugun...


Mazı'da 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu
Tarih: 24-01-2022 15:10:58 Güncelleme: 25-01-2022 16:00:58 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki genç kızın evinde ölü bulunması şok etkisi yarattı. Boynunda izler bulunan genç kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 24-01-2022 15:10

Mazı'da 17 yaşındaki genç kız evinde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü yakınlarındaki Çocuk Mezarlığı Mevkii'ndei bugün sabah saatlerinde eve gelen baba Mehmet Halil Sakallıoğlu ve eşi  17 yaşındaki kızlarını ölü olarak buldu. Orman İşletme Müdürlüğü’nde geçici işçi olarak orman kesim işçisi olarak çalışan aile sabah saatlerinde eve geldiğinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nu evde hareketsiz buldu. Ailenin jandarma ve sağlık ekibine haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekibi Sakallıoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Mazı Köyü Muhtarı Sedat Hurma “Genç kızımızın biraz psikolojik sorunları vardı ama bildiğimiz kadarıyla bir hastalığı yoktu. Orman kesim işlerinde çalışan aile eve gelince kızı ölü olarak bulmuş. Niye öldüğünü bizde bilmiyoruz. Kızımızın cenazesi otopsiye gönderildi” diye konuştu.

Sakallıoğlu’nun cenazesi kesin ölümünün belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI