Bugun...


Bodrum’da kaybolan genç Torba sahilinde bulundu
Tarih: 04-06-2020 06:31:34 Güncelleme: 04-06-2020 06:31:34 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı mahallesinde yaşayan ve pazartesi günü sabah saatlerinde evinden çıkarak kayıplara karışan 20 yaşındaki Semih Özbek Çarşamba günü akşam saatlerinde polis tarafından Torba mahallesi sahilinde bulunarak ailesine teslim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-06-2020 06:31

Bodrum’da kaybolan genç Torba sahilinde  bulundu

Bodrum’da kaybolan genç denizci Torba sahilinde  bulundu

 

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşarken  3 ay önce Manisa ‘daki annesinin yanına giden ve pandemi döneminde orada kaldıktan sonra geçtiğimiz Pazar günü Bodrum’ un Yokuşbaşı mahallesinde yaşayan babası Abdullah Özbek (49) ve ablası Merve Özbek’in (22) yanına dönen 20 yaşındaki denizci Semih Özbek, pazartesi sabah 04.00 sıralarında evinden çıkarak kayıplara karışmıştı.

Özbek’in evden ayrılırken telefonunu , cüzdanını ve kimliklerini  bırakması dikkat çekmiş, kendisinden haber alamayan ailesi Çarşamba günü polis ve jandarmaya müracaat ederek bulunmasını istemişti.

 

 

Ablası Merve Özbek’in kayıp ilanı bastırarak  kardeşinin bulunması için yardım istediği Semih Özbek basında çıkan fotoğraflarından kendisini tanıyanların polise ihbar etmesi ile bulundu.

Semih Özbek’ i Torba Mahallesi sahilinde otururken bulan polis ekipleri , genç denizciyi önce İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü, ardından ailesine teslim etti.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI