Bugun...


Kapanmayı yanlış anladılar, duyan Bodrum'a koştu, trafik kabus oldu
Tarih: 27-04-2021 20:18:52 Güncelleme: 27-04-2021 20:25:52 + -


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam yaptığı açıklama sonrasında büyükşehirlerden Bodrum’a akın oldu. Bodrum ilçesinde trafik felç olurken, sahiller bugün gelen yerli turistlerle doldu. Kent girişinde km. lerce araç kuyrukları oluştu.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2021 20:18

Kapanmayı yanlış anladılar, duyan Bodrum'a koştu, trafik kabus oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapanma açıklamasının hemen ardından Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa ve Konya gibi büyükşehirlerden hemen yola çıkanlar bugün öğle saatlerinde Bodrum’a ulaştı. Bodrum'da nüfus ve araç sayısında ciddi artış olduğu görüldü.

 

KAPANMANIN HEMEN ARDINDAN SOLUĞU YOLDA ALDILAR

 

Şehir girişindeki Yokuşbaşı Mahallesi ile şehir merkezi ile Turgutreis ve Yalıkavak Mahalleleri arasında trafik saatlerce kilitlendi. Araçların 12 km. lik yolu aşabilmek için saatlerce araç kullanmak zorunda kaldı. Zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalarda sürücülerin hafif şekilde kazayı atlattığı görüldü.

 

 

SAHİLLER YENİ GELENLERLE DOLDU

 

Bodrum'a gelenler öğle saatlerinde hava sıcaklığının 30 deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceyi bulduğu ilçede sahillere akın etti. Yeni gelenlerden bazı vatandaşlar sahilde elbiseleri ile otururken bazılarıda güneşlendi bol bol denize girdi. Ankara’nın Çankaya ilçesinden Bodrum’daki ikinci konutuna gelen emekli biyolog 64 yaşındaki Selim Burç “Ankara’da kış boyunca kapandık, artık bu kadar kapanmaya dayanamayız dedik ailecek hızlıca toplanıy Ortakent Mahallesi’ndeki yazlığımıza geldik. Şimdide gördüğünüz gibi sahildeyiz. Sitemiz deniz kıyısında olduğu için en azından burada temiz hava, güneş ve masmavi deniz kıyısında kapanma sürecini geçireceğiz. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz, herkes bizim gibi şanslı değil bunun bilincindeyiz” diye konuştu.

 

PLAJDA ÖZÇEKİM YAPIP İSTANBULA GÖNDERDİLER

 

Bugün gelen bazı vatandaşların ise plajda bol bol hatıra fotoğrafı çekerek İstanbul’daki yakınlarına gönderdikleri görüldü. 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI