Bugun...


Bodrum’a giren araç sayısı bugün 40 bin, nüfus dörde katlandı
Tarih: 30-07-2020 20:33:21 Güncelleme: 30-07-2020 21:38:21 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine Anadolu’nun dört bir yanından gelen tatilciler araç sayısının ve nüfusun dörde katlanmasına neden oldu.

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2020 20:33

Bodrum’a giren araç sayısı bugün 40 bin, nüfus dörde katlandı

Bodrum’a giren araç sayısı bugün 40 bin, nüfus dörde katlandı

ANTERHABER -  Günlük Bodrum' a giren araç sayısı 10 binden 40 bine çıktı. Jandarma Genelkurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil Bodrum girişinde polis ve jandarma ile uygulama yaptı. Tatilcilere karanfil ve şeker ikram eden Korgeneral Çitil “Jandarma ve emniyet mensupları devletimizin tüm birimleri sizlerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için görev başındayız. Siz konuklarımızda kurallara uyarsanız sağlıklı ve güzel bir bayram geçireceğiz” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil , bugün akşam saatlerinde Muğla İl Emniyet Müdürü  Süleyman Suvat Dilberoğlu , Muğla Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Muğla Emniyet müdürlüğü ve jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin Torba Uygulama Noktası’nda yaptıkları uygulamaları denetledi.

 

 

VATANDAŞIMIZIN HUZURU VE GÜVENİ İÇERİSİNDE BURADAYIZ.

Korgeneral Çitil Bodrum’a akşam saatlerinde Anadolu’nun çeşitli illerinde gelen tatilcileri karşılayarak hoş geldiniz dedi, karanfil ve şeker vererek iyi bayramlar diledi. Çitil tatilcilere yönelik yaptığı konuşmada “Jandarma ve emniyet mensupları devletimizin tüm birimleri sizlerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için görev başındayız. Siz konuklarımızda kurallara uyarsanız sağlıklı ve güzel bir bayram geçireceğiz” diye konuştu.

Polis ve jandarma ekipleri karadan ve havadan, sahil güvenlik ise denizden  güvenlik önlemlerini arttırdı. Bodrum ‘un Güvercinlik Mahallesi girişinden itibaren yaklaşık 16 noktada uygulama ve araç sürücülerinin belgeleri üzerinde denetim gerçekleştirildi.

 

 

BODRUM’A GELEN ARAÇ SAYISIDA NÜFUSDA DÖRTE KATLANDI

Muğla genelinde uygulamaların bayramın son gününe kadar süreceğini belirten muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu yaptığı açıklamada “Yaklaşık bir hafta önceye kadar ilçemize gelen araç sayısı 10 binlerde iken iki gün önce 30 bine , dün 35 bine bugünde 40 bine kadar yaklaştı. Bu Bodrum ilçesinin girişindeki araç trafiğini göstermektedir. Yani tatilcilerle birlikte bunun içinde burada yaşayan insanlarında araçları vardır. Şu anda güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardık. Bu nedenle bugün itibarıyla turizm ilçesindeki araç trafiği yoğunluğu ve nüfus yoğunluğu dörde katlandı. Vatandaşlarımızın bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için her türlü önlemi aldık ve almayı sürdürüyoruz” dedi.

İstanbul’dan tatile gelen evli ve iki çocuk babası elektrik mühendisi Kemal Şentop (54) “Yol güzergahında araç sayısı çok fazlaydı, arada sırada kazalar gördük. Bayram nedeniyle bu sirkülasyon olacak ancak alınan önlemlerde çok güzel, biz İstanbul’dan rahat geldik, güvenlik önlemlerine ve pandemi kurallarına uyuyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI