Bugun...


Hatay'da depreme yakalanan çift Bodrum’da evlendi
Tarih: 16-03-2023 16:50:39 Güncelleme: 16-03-2023 16:58:39 + -


Hatay’da depremin meydana geldiği gün düğün yapma planları yapan çift depremde yakınları ile birlikte çeyiz ve eşyalarının tamamını kaybettiler. Hataylı çift bugün Bodrum Belediyesi’nde kıyılan nikah ile dünya evine girdi.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2023 16:50

Hatay'da depreme yakalanan çift Bodrum’da evlendi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşamını sürdüren taksi şoförü 28 yaşındaki Muhammet Gündeşli ile 25 yaşındaki nişanlısı Gülendam Yunus 6 mart 2023 tarihi gecesi düğün yapma planları kurarken, sabaha karşı meydana gelen depremlerde canlarını zor  kurtardılar.

 

ÇEYİZ VE HAZIRLADIKLARI EV DEPREMDE YOK OLDU

Aileleri ile birlikte deprem sırasında evden çıkarak son anda yaşamlarını kurtaran Yunus ve Gündeşli çiftinin deprem felaketinde yaklaşık 25 akrabasını kaybettikleri düğün için hazırlanan ev ve tüm çeyiz malzemelerinin depremde yok olduğu belirtildi.

Depremin ardından Bodrum’un Türkbükü Mahallesi’ndeki yakınlarının yanına gelen çift ve aileleri bugün Bodrum Belediyesi’nde CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kıydığı nikah ile dünya evine girdi. Aras çifte Bodrum nazarlığı hediye etti. Çiftin şahitliğini Bodrum'da aşayan öğretmen Yüksel Okyay ve Hatay'dan gelen akrabaları yaptı.

 

 

 

BİZİM İÇİN YAŞAM YENİDEN BAŞLADI

Bundan sonraki yaşamlarını Aksaray’da sürdüreceklerini belirten Muhammet Gündeşli “Yaşadığımıza sevinemedik bile düğün hazırlığı yaparken, deprem felaketine yakalandı. Keşke yaşamasaydık binlerce insanımız ölmeseydi, evlilik hazırlığı yaparken kabus dolu bir güne uyandık. Bizim için yaşam yeniden başlıyor. Bodrum’da bize kucak açan değer veren, yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI