Bugun...


Gümbet’te açık bırakılan klima evi yaktı
Tarih: 20-11-2021 21:16:58 Güncelleme: 20-11-2021 21:16:58 + -


Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde ev sahibinin klimayı açık bırakarak komşularına gittiği sırada elektrik kontağından çıkan yangın evi yaktı. Yangına ilk müdahaleyi bahçe hortumları ile komşular yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 20-11-2021 21:16

Gümbet’te açık bırakılan klima evi yaktı

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’ndeki Mutlu Sitesi’ndeki bir evde akşam saatlerinde meydana gelen yangın korku ve heyecan yarattı. Evin camlarının patlaması ardından dumanların çıkması üzerine site sakinleri itfaiye ve polisten yardım istedi. Saat 20.30 sıralarında meydana gelen yangında olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve ambulans sevk edildi.

Ev sahibinin klimayı açık bırakıp gitmesinin ardından elektrik kontağı nedeniyle başlayan yangında önce klima tamamen yanmış, ardından koltuğun üzerine düşen klimanın koltukları tutuşturduğu belirtildi. Salonda yangının büyümesi üzerine bazı camların patlamasının ardından komşular bahçe hortumları ile salonda devam eden yangına müdahale ederken, ardından gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışmalarını yaptı. Site sakinleri korku ve heyecan dolu anlar yaşarken, ev sahibinin hala eve gelmediği ve nerede olduğunun bilinmediği belirtildi.

İtfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürürken polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı. Evde maddi hasar oluştu.

 

 

 

 

 




Editör: MELİS ANTER



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI