Bugun...


Bodrum’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı,1 kişi öldü 3 kişi yaralandı
Tarih: 23-05-2022 21:36:05 Güncelleme: 23-05-2022 22:40:05 + -


Gölköy yolunda meydana gelen kazada iki otomobil kafa kafaya çarpıştı kazada Bodrumlu kaptan öldü, 3 kişi yaralandı. Karayolunda ortalık savaş alanına döndü.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2022 21:36

Bodrum’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı,1 kişi öldü 3 kişi yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi ile Torba  Mahallesi arasında meydana gelen kazada  Şerif Aydın'ın kullandığı 35 AUL 334 plakalı otomobil ile Torba Mahallesi istikametinden Gündoğan Mahallesi istikametine seyir halinde olan  Ferdi Öztaşkın kontrolündeki 48 AHA 303 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

Kazada her iki araç sürücüsü ile Öztaşkın’ın kullandığı araçta kaptan Osman Yerleşti ile aynı araçta yolcu olarak bulunan oğlu kaptan Oğulcan Yerleşti yaralandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazanın ihbar edilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Kaza sonrası yaklaşık 1 saat yol trafiğe kapatıldı. Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Osman Yerleşti hastanede yaşamını yitirdi.  Osman Yerleşti ve oğlu Oğulcan Yerleşti'nin bölgede balıkçılık yaptığı belirtildi.

Yerleşti’nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaptan Osman Yerleşti yaşamını yitirdi

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI