Bugun...


Ehliyetsiz çocuğun yaptığı kaza arkadaşının ölümüne neden oldu
Tarih: 28-11-2020 11:40:43 Güncelleme: 28-11-2020 15:28:43 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde içerisinde babasından habersiz otomobili aldıktan sonra iki arkadaşı ile gezintiye çıkan 16 yaşındaki çocuk yaptığı kaza ile arkadaşının ölümüne bir arkadaşının da ağır yaralanmasına neden oldu. Kazadan sonra olay yerinde can pazarı yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-11-2020 11:40

Ehliyetsiz çocuğun yaptığı kaza arkadaşının ölümüne neden oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki O.U.'nun ’un ailesinin haberi olmadan kullandığı 20 ACE 127 plakalı otomobile yanında arkadaşları 15 yaşındaki İlkim İzci ve 16 yaşındaki Burçak Çobanoğlu olduğu halde Bodrum’dan Yalıkavak Mahallesi’ne gitmek üzere yola çıktı.

 

Gökçebel Mevkii’ne gelindiğinde kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden O.U. önce orta refüje çarptı ardından otomobil takla atarak karşı şeride geçti. Otomobilin takla attığı sırada açılan kapılarından yola fırlayan ve yaklaşık 30 metre ileriye düşen Çobanoğlu ile İzci ağır yaralandı.

 

CADDE CAN PAZARI YAŞANDI, İZCİ HAYATA TUTUNAMADI

 

Kazanın hemen ardından vatandaşların yardıma koştuğu çocuklar için ambulanslar seferber oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tüm müdahalelere rağmen İzci yaşamını yitirdi. Burçak Çobanoğlu ise ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne, kazadan sonra direksiyonda sıkışan ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle otomobilden çıkarılan sürücü O.U.ise yine ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

KAZA SONRASI YAŞANANLAR KAMERAYA YANSIDI

 

Kazadan sonra üç çocuğun ağır yaralandığını gören vatandaşların ve olay yerinin görüntüleri yürekleri burktu. Kazaya ehliyetsiz sürücü O.U' un aşırı hız ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin neden olduğu belirtildi.

Kazada yaşamını yitiren ve turizmci Torkan İzci’nin kızı İlkim İzci’nin bugün ikindi namazından sonra Bitez Camii’sinde ki cenaze töreninin ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



Etiketler : gökçebel kaza

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI