Bugun...


Doktor olacaktı, Bodrum’a çalışmaya geldi ortadan kayboldu
Tarih: 19-11-2021 20:40:59 Güncelleme: 19-11-2021 20:51:59 + -


Şanlıurfa’da yaşayan ve Muğla’nın Bodrum ilçesine çalışmaya gelen 19 yaşındaki Fevzettin Demir’den haber alamayan ailesi jandarma ve polise müracaat ederek oğullarının bulunmasını istedi. Ağabey Tacettin Demir yaptığı açıklamada “Kardeşim Tıp fakültesine gitmek istiyordu, okuyup doktor olacaktı, Mersin’de fabrikada çalışıp para biriktiriyordu. Birden Bodrum7a gitti ve ortadan kayboldu” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 19-11-2021 20:40

Doktor olacaktı, Bodrum’a çalışmaya geldi ortadan kayboldu

Şanlıurfa’dan yaşarken okul parası biriktirmek için önce Mersin’e ardından  Bodrum’ a çalışmaya gelen 19 yaşındaki Fevzettin Demir ortadan kayboldu. Yaklaşık 33 gün önce Şanlıurfa’daki ailesinden ayrılan ve Bodrum’a çalışmaya geldiği belirtilen Demir’in telefonlarına ulaşamayan ailesi jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu.

 

 

KARDEŞİM TIP FAKÜLTESİNE GİRİP DOKTOR OLACAKTI

 

Demir’in ağabeyi Tacettin Demir yaptığı ANTERHABER'e yaptığı açıklamada  “Kardeşim Tıp fakültesine girip doktor olmak istiyordu, dersleri çok iyiydi. Bu nedenle Mersin’de fabrikada çalışıp para biriktiriyordu. Birden Bodrum’a gittiğini öğrendik. Bize Bodrum’dan son fotoğrafını gönderdi.  Kardeşimde Bodrum’a gitmiş. Bodrum’dan bize fotoğraflarını gönderdi ancak sonraki günlerde kendisinden haber alamadık. İlgili makamlara kardeşimin bulunması için müracaat ettik. Hayatından endişeliyiz. Herhangi bir maddiyata ihtiyacı olan veya haber vermeden ortadan kaybolacak bir çocuk değildi, sorunları yoktu. Üniversiteye gidecekti, derslerine çalışıyordu, kandırılmış olabileceğini düşünüyoruz. Endişe içerisindeyiz. Görenlerin veya yerini bilenlerin bize ulaşmasını istiyoruz” dedi. Ağabey Tacettin Demir, kardeşini gören veya yerini bilenlerin kendisine “0544 504 94 10” numaralı telefondan ulaşabileceklerini söyledi. 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI