Bugun...


Genç teğmen terhis olacağı gün toprağa verildi
Tarih: 28-06-2020 11:26:40 Güncelleme: 28-06-2020 17:24:40 + -


Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan ve üç gün önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren asteğmen Taylan Ekerel göz yaşları içerisinde yaşadığı ilçede toprağa verildi. Ekerel’ in tezkere alacağı tarihte toprağa verilmesi cenaze törenine katılanları ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2020 11:26

Genç teğmen terhis olacağı gün toprağa verildi

Genç teğmen terhis olacağı gün toprağa verildi

 

Muğla ‘nın Fethiye ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki  Psikolog asteğmen Taylan Ekerel vatani görevini yapmak için KKTC’ de ki 39. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı’nda bulunuyordu.

 

LEFKE YAKINLARINDA KAZA GEÇİRDİ

Ekerel üç gün önce Lefke yakınlarında  bir arkadaşının kullandığı otomobil ile geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Taylan Ekerel’in, cenazesi düzenlenen törenle yaşadığı Fethiye’de toprağa verildi. Ekerel’in, Türk Bayrağına sarılı tabutu Çatalarık Şehir Mezarlığı’na getirildiğinde gözyaşı sel oldu.

Törene baba Mahmut Ekerel, anne Esma Ekerel ve kız kardeşi Dilara Ekerel Aykırı  , Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Garnizon Komutanı Binbaşı Sedat Karabay, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Demiriz, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

TERHİS OLACAĞI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Ekerel’in terhisine üç gün kala kaza geçirdiği ve terhis olacağı gün toprağa verildiğinin öğrenilmesi acıyı bir kat daha arttırdı. Cenaze namazında ve defin esnasında katılımcılar maske ve sosyal mesafe kurallarına uydular. Taziye sırasında  tokalaşma olmadı. Helallik alınmasının ardından Kaymakam Muzaffer Şahiner ve diğer yetkililer, Taylan Ekerel’in Türk Bayrağına sarılı tabutunu mezara kadar taşıdılar. Taylan Ekerel dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI