Bugun...


Ünlü yönetmen Feridun Kete yoğun bakımdan çıktı, yaşama tutundu
Tarih: 19-03-2021 15:59:57 Güncelleme: 19-03-2021 15:59:57 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü yönetmen Feridun Kete yaklaşık bir aydır kaldığı yoğun bakım ünitesinden çıktı yaşama tutundu. Kete’nin açıklama yapan eşi Mualla Kete “Nihayet sevindirici haberi aldık Feridun coronavirüs değilmiş, solunum yetmezliğine bağlı olarak fenalaşmış, şimdi durumu iyi “ dedi.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2021 15:59

Ünlü yönetmen Feridun Kete yoğun bakımdan çıktı, yaşama tutundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde yaşayan ve yaklaşık 1 ay önce özel bir hastanede yoğun bakıma alınan İzmirli ünlü yönetmen 77 yaşındaki Feridun Kete yoğun bakımdan çıktı. Kete’nin coronavirüs olmadığı açıklandı.

Türk Sineması’nın 1970’li yıllarına damga vuran ünlü yönetmenlerinden Feridun Kete, yaklaşık 1 ay önce göğüs ağrısı şikayeti ile kaldırıldığı hastanede koronavirüs şüphesi ile yoğun bakıma alınmıştı. Kete’nin coronavirüs olmadığı ve yoğun bakımdan çıktığı açıklandı.

 

CORONAVİRÜS SANDIK AMA DEĞİLMİŞ

 

Mualla Kete yaptığı açıklamada “Hepimiz coronavirüs sandık. Sigaraya bağlı nefes darlığı ve göğüs ağrıları şikayeti vardı. Hastalığını bu şikayeti tetiklemiş. Şu an yoğun bakımdan çıktı ve odasında istirahat ediyor. Biz de çok korktuk ama şükürler olsun şimdi daha iyi. Dua eden, arayan, soran tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kete  1970’li yıllarda  Yalnızlar, Hedef, Kız Sen İstanbul’un Neresindensin, Çılgın Milyoner gibi birçok filme imza atmış ve başta Yılmaz Güney olmak üzere  birçok ünlü sanatçının filmlerinin yapımcı ve yönetmenliğini üstlenmişti. Uzun yıllardır Bodrum Yalıkavak’ta yaşayan Kete’nin iki oğlundan biri olan Ali Hakan da sinema eleştirmenliği yapıyor.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI