Bugun...


Bodrum Akyarlar açıklarında deprem heyecanı, şezlonglarından kalktılar
Tarih: 18-10-2020 14:54:22 Güncelleme: 18-10-2020 14:54:22 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında meydana gelen deprem tedirginlik yarattı. Deprem anı sahilde anterhab.er.com tarafından kaydedildi, depremi hissedenler şezlonglarından kalkarak telefonlara sarıldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2020 14:54

Bodrum Akyarlar açıklarında deprem heyecanı, şezlonglarından kalktılar

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi sahiline yarım mil uzakta denizde meydana gelen ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından  saat 14.19’da meydana geldiği açıklanan  3.7 büyüklüğündeki deprem ilçede tedirginlik ve heyecan yarattı. Deprem Bodrum merkezi başta olmak üzere Akyarlar, Turgutreis, Bitez, Konacık, Ortakent, Yahşi ve Gümbet mahallelerinde şiddetli biçimde hissedildi.

Kumbahçe sahili plajında güneşlenen yerli ve yabancı turistlerin kısa süreli heyecan yaşadığı görüldü.

 

 

DEPREMİ HİSSEDENLER ŞEZLONGLARINDAN KALKTI

Sahilde güneşlenen turistlerden bazılarının deprem sırasında yaşanan sarsıntı sonrası ayağa kalktıkları ve telefonlarına sarılarak yakınlarını arayıp depremin şiddetini öğrenmeye çalışmaları anterhaber.com tarafından görüntülendi.

 

 

 YERDEN GÜRÜLTÜLÜ BİR SES GELDİ

Sahildeki şezlonglarda güneşlenirken sarsıntıyı hissettiğini belirten evli ve bir çocuk annesi 42 yaşındaki Selma Akgün “Şezlongda güneşleniyorduk, aniden bir sarsıntı oldu. Topraktan gerçekten korkutucu bir uğultu ve sarsıntı hissettik. Henüz derecesini öğrenemedik ama yakında ve şiddetli olabilir. Birkaç kişi şezlonglarından kalktı ama çok heyecan olmadı sonra herkes normale döndü.” Diye konuştu. Deprem sonrası güneşlenmeye ve yüzmeye devam ettikleri görüldü.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI