Bugun...


Eski eş cinneti, iki kişiyi kurşun yağmuruna tutarak öldürdü
Tarih: 29-04-2022 13:54:49 Güncelleme: 29-04-2022 13:58:49 + -


Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi yakınlarında bir otomobile kurulan pusuda kurşun yağmuruna tutuldu, iki kişi yaşamını yitirdi

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2022 13:54

Eski eş cinneti, iki kişiyi kurşun yağmuruna tutarak öldürdü

Olay Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Mesken köyü yakınlarında bu sabah saatlerinde meydana geldi.

Karayolunun kenarında park halinde duran 34 GB 6384 plakalı otomobili gören vatandaşlar içerisinde kanlar içindeki iki kişiyi görünce jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma geldi.

 

ARABAYI DURDURDU KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Sağlık ekipleri 35 yaşındaki Sevim Yılmaz isimli kadının olay yerinde 5-6 kurşunla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Yanında bulunan 25 yaşındaki Özgür dağ ise ağır yaralı olarak ambulans ile kaldırıldığı Yatağan devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

 

Özgür  Dağ ve Sevim Yılmaz

 

 OLAYA KISKANÇLIK NEDEN OLDU İDDİASI

Cinayet şüphelisi olarak aranan kişinin Sevim Yılmaz’ın eski eşi Özay. Kayar’ın arandığı ve ortadan kaybolduğu belirtildi. Sevim Yılmaz’ın erkek arkadaşı Özgür dağ ile birlikte olması nedeniyle eski eşi Özay Kayar’ın kıskançlık krizine girmiş olduğu daha öncede birkaç kez Dağ ile tartışma yaşandığı belirtildi.

 

ESKİ EŞ ORTADAN KAYBOLDU

Eski eşi Sevim Yılmaz'ı ve sevgilisi olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Özgür Dağ'ı öldürdüğü tespit edilen Özay Kayar isimli şahsın olay yerinden kaçtığı belirtildi. Jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi olarak Sevim Yılmaz’ın  ayrı yaşadığı ve ormanlarda ağaç kesimi yaptığı öğrenilen eşi Özay Kayar’ın yakalanması için çalışma başlattı.




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI