Bugun...


Sağanak beklenen Bodrum’da fırtına etkili oldu, feribot seferleri iptal
Tarih: 21-11-2022 12:10:58 Güncelleme: 21-11-2022 12:12:58 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde sağanak yağış beklenirken ilçedeki fırtına etkili oldu. Feribot seferleri iptal edildi, kayıklar karaya vurdu. Denize açılan tekne sahipleri ise zor anlar yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2022 12:10

Sağanak beklenen Bodrum’da fırtına etkili oldu, feribot seferleri iptal

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sağanak yağış beklenirken şiddetli lodos etkili oldu.

 

DENİZE AÇILANLAR PİŞMAN OLDU

Bir gün önceden yapılan uyarılara rağmen denize çıkan yelkenli tekne sahipleri zor anlar yaşadı, bazı tekneler batmaktan son anda kurtularak Akyarlar Balıkçı Barınağı’na girerek kurtulabildi.Sahillerde bağlı bulunan amatör balıkçılara ait tekneler ise fırtınanın etkisi ile demir tarayarak karaya savruldu, bazı ahşap iskeleler parçalandı.Sabah erken saatlerinden itibaren Liman dışında tekneleri bulunan kaptanlar teknelerin çapalarını sağlamlaştırdı bazıları ise barınaklara gitti.

 

 

FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi bildiri yayınlayarak bugün sabah ve akşam saatlerinde yapılacak olan Datça- Bodrum ve Bodrum- Datça Feribot seferlerinin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Güllük’ten İsrail’e gitmekte olan kuru yük gemileri ise Bodrum koylarına  girip demirleyerek fırtınanın geçmesini beklemeye başladı.

Bodrum’da bugün öğleden sonra ve akşam sağanak yağış beklenirken fırtınanın 48 saat daha etkisini sürdüreceği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI