Bugun...


Balık çiftliği kafeslerini kontrol eden dalgıç vurgun yiyerek yaşamını yitirdi
Tarih: 21-10-2020 12:31:38 Güncelleme: 21-10-2020 12:36:38 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve bir balık çiftliğinde dalgıçlık yapan 37 yaşındaki Muhammet Özkan balık kafeslerini kontrol etmek için denizde 30 metrede vurgun yiyerek yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-10-2020 12:31

Balık çiftliği kafeslerini kontrol eden dalgıç vurgun yiyerek yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası 37 yaşındaki Muhammet Özkan dün akşam saatlerinde çalıştığı Güllük Körfezi’ndeki bir balık çiftliğinde kafes kontrolü için dalış kıyafetleri ile yaklaşık 30 metre derinliğe indi.

 

Özkan’ın çalışma arkadaşları dışarı çıkmadığını görünce suya inerek Özkan’ı arayıp buldu. Yarı baygın vaziyette denizin ortasındaki kafeslerin üzerine çıkarılan Özkan için sağlık ekibi istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Özkan’ın yaşamını yitirdiğini saptadı.

 

Milas Avcılar Derneği Üyesi olan Özkan’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Milas Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Özkan akrabası olan Muhammet Özkan’ın ölümünden büyük üzüntü duyduğunu belirterek  “Dernek üyemiz Muhammet Özkan, çalıştığı şirkette denizde dalış esnasında yaşamını yitirmiştir. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalan yakınlarına uzun ömürler versin.” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI