Bugun...


Yeşilçam’ın ünlü yıldızı ameliyat olacak ama morali yerinde
Tarih: 28-03-2023 13:35:44 Güncelleme: 28-03-2023 13:35:44 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde kanser hastalığı yenide nükseden Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Bahar Öztan moralinin çok yüksek olduğunu belirterek tedavinin üç ay süreceğini ve ameliyat olacağını söyledi. Öztan sıcak havadan yararlanarak soluğu Bodrum sahilinde aldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2023 13:35

Yeşilçam’ın ünlü yıldızı ameliyat olacak ama morali yerinde

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda kanser hastalığı yeniden nüksettiği için özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Bahar Öztan güzel havadan yararlanarak Bodrum sahilinde sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı.

 

TEDAVİ ÜÇ AY SÜRECEK VE AMELİYAT OLACAK

Üç aylık tedavi sürecinde birde amileyat olacak olan Bahar Öztan tedavi sürecinde kendisine yardımcı olan sağlık personeli ile birlikte fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaştı. Öztan “Gökhan hocamla birlikte yola devam tedavilerim başladı 3 aylık bir tedavi arada bir ameliyat olacağım, emin ellerdeyim. Bu günümüze de şükürler olsun. Sizlerin ilginize sevginize dualarınıza teşekkür ederim sizden gelen dualar ve sevgi seli beni güçlü yaptı, sonsuz teşekkürler” dedi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI