Bugun...


Kumbahçe ve İçmeler’de alt yapı inşaatı kabusu sürüyor
Tarih: 25-09-2022 15:27:28 Güncelleme: 25-09-2022 15:27:28 + -


Bodrum’un Kumbahçe ve İçmeler Mahallesi’nde devam eden elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmaları vatandaşları ve esnafı zor durumda bıraktı. Hafta içerisinde çocuklar zaman zaman okula geç kalırken okul çıkışlarında ise her iki mahallede yoğun trafik akışı nedeniyle trafik kabus haline geldi.

facebook-paylas
Tarih: 25-09-2022 15:27

Kumbahçe ve İçmeler’de alt yapı inşaatı kabusu sürüyor

AYDEM adına alt yapı çalışmalarını sürdüren şirketin yolu sık sık iş makinaları nedeniyle kapatarak yolu rotası ve tabelaları belli olmayan başka sokaklara araçları yönlendirmesi bölgeyi bilmeyen sürücülerin kaybolmasına ve tepkisine neden oldu.

 

ÖLÜM SAÇIYOR

Yapılan çalışmaların hiçbir denetimi ve kontrolü olmadığı açılan çukurlar ise ölüm saçtığı belirtildi. İçmelerdeki otellere ve Halikarnas İskelesi’ne gelen tur otobüs ve minibüslerinin ise 4 kilometrelik yolu bir saate yakın sürede güçlükle kat etmesi nedeniyle turistleri acentelere sık sık şikayette bulunduğu belirtildi.

 

BU ÇALIŞMALAR BAŞLAMADAN ÖNLENMELİYDİ

Turizmci Ali İsmet Çelik “Kimsenin esnafı, turizmciyi ve bölgede yaşayan halkı düşündüğü filan yok, yapılan açıklamalar göstermelik. AYDEM bu işe başlamadan işin başlatılmaması gerekirdi. Belediye yerel yönetim Kaymakamlık bu işin başlayacağını bilmiyormuydu? Vatandaşa uygulanan inşaat yasağı burada neden uygulanmıyor. Turizm gelirleri zaten düştü gelen turisti bir daha getiremezsiniz, ayrıca bu vatandaşa yazık değimli? Saatlerce yolda kalıyor tozu toprağı yutuyor, yollarda kaybettiği zamanda yanına kar alıyor, ayıptır” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI