Bugun...


AYDEM'in alt yapı çalışmalarında gazeteci Fatih Bozoğlu’na çirkin saldırı, KINIYORUZ…
Tarih: 12-08-2022 19:45:20 Güncelleme: 12-08-2022 20:41:20 + -


Bodrum’un Umurca Mahallesi’nde devam eden AYDEM’in elektrik alt yapısı ile ilgili çalışmalar vatandaşı ve esnafı hayatından bezdirirken, çalışmaları haber yapmak için bölgeye giden Bodrum Gündem Gazetesi sahibi Fatih Bozoğlu taşeron şirketi işçilerinin saldırısına uğradı.

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2022 19:45

AYDEM'in alt yapı çalışmalarında gazeteci Fatih Bozoğlu’na çirkin saldırı, KINIYORUZ…

Bodrum’un Umurca Mahallesi’nde ki Dr. Mümtaz Ataman Caddesi’nde devam eden alt yapı çalışmaları vatandaşı ve esnafı hayatından bezdirdi. Geçtiğimiz hafta alt yapı çalışmalarının devam ettiği yerde eylem yaparak maket iş makinesini yakan esnaf sezon ortasında yapılan çalışmalara sert tepki gösterip basın açıklaması yapmıştı.

 

ÇALIŞMALAR HAYATI FELÇ ETTİ

Alt yapı çalışmalarının bölgede büyük bir huzursuzluk, ekonomik zarar ve trafiği kabusa çevirmesi üzerine olay yerine giderek canlı yayın yapmaya çalışan Bodrum Gündem Gazetesi sahibi gazeteci Fatih Bozoğlu AYDEM’in taşeron firmasına ait işçilerin saldırısına uğradı, kamerası kırıldı.

 

 

 

KAMERASINI KIRDILAR

Bozoğlu olay yerinde yaptığı açıklamada “Bodrum’da esnafın ve vatandaşın önemli bir sıkıntısını dile getirmek için bölgeye geldiğimizde çekim yaparken işçilerin saldırısına uğradık. AYDEM’in taşeron firmasına ait işçiler kameramızı kırdı, bizi darp etmedi, amacımız sadece gazetecilik yapmak. Ancak işimizi yaparken saldırıya uğradık, 20 dakika burada bekledik. Yalnız bırakıldık bize gazeteci arkadaşlarımız ve meslek örgütleri dahi sahip çıkmadı. Durumu Belediye Başkanı Ahmet Aras öğrendi ve gereken cevabı verdi. Polisi gidip şikayetçi olmayacağız, amacımız sadece işimizi yapmak ve kamuya doğru bilgileri ulaştırmak. Tek başımıza kalsak ta işimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YETMEDİ TEHDİT VE HAKARET ETTİLER

Taşeron şirketin işçilerinin Bozoğlu’nu tehdit ettiği ve hakaret ettiği, kamerasını kırdığı kameralara yansıdı.

 

 

AHMET ARAS'TAN TEPKİ

Olayın ardından açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Yapılan saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil, AYDEM ile görüştüm bu kişilerin iş aktidin fesh edileceğini söylediler” dediği öğrenildi.

 

 

HABERLE İLGİLİ LİNK AŞAĞIDADIR




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI