Bugun...


Ahmet Aras, Gümüşlük ve Koyunbaba'nın sorunlarını dinledi
Tarih: 16-10-2020 16:40:04 Güncelleme: 16-10-2020 20:46:04 + -


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Gümüşlük Mahallesi ve ardından Ormancılar Sitesi’ni ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2020 16:40

Ahmet Aras, Gümüşlük ve Koyunbaba'nın sorunlarını dinledi

 

Gümüşlük Mahalle Muhtarı Zeki Pay'ı ziyaret eden  Ahmet Aras, mahalle muhtarının talep ve şikayetlerini dinledi, çözüm için ilgili birimlere talimat verdi. Gümüşlük’te belediyeye ait bazı kamu alanlarında incelemelerde bulundu, Gümüşlükspor tesisini ziyaret etti.

 

SPOR TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'ine yükselen Gümüşlükspor yönetimi tarafından karşılanan Aras, tesisin içinde yer alan soyunma odaları, saha, tribünler ve çevresinde incelemelerde bulundu. Gümüşlükspor’un maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için lig standartlarına uygun bir tesis konusunda yapılması gerekenler hakkında kulüp yöneticilerinden bilgi aldı.

 

KOYUNBABA PLAJI ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA HAZIR OLACAK

 

 Koyunbaba Halk Plajı’nda denetleme yapan Aras, plajla ilgili düzenleme çalışmalarının önümüzde yaz sezonuna kadar tamamlanması talimatını verdi.  Kadıkalesi Mahallesi'ndeki Ormancılar Sitesi Yöneticileri ve site sakinleriyle bir araya gelen Aras, belediye hizmetleri ile bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aras'ın "Bodrum'u Seviyorsan Bodrumlu Ol" sloganıyla başlattığı kampanyaya site üyeleri olarak tam destek verdiklerini belirten Ormancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Tayfur Süner,  yaz aylarında 3 bine ulaşan nüfusuyla Bodrum'un neredeyse en kalabalık sitesi olduklarını ve artan nüfus ile birlikte katı atık ve temizlik problemlerinin oluştuğunu söyledi. Süner ayrıca site sakinlerinin, çöp konteynerlerinin yer altına alınması konusundaki taleplerini dile getirerek belediyeden bu konuda destek istedi.

 

 

 

BODRUM’DA 900’E YAKIN SİTE VAR

 

Bodrum'da 900'e yakın site bulunduğunu hatırlatan Aras, “Belediye olarak site içlerindeki hizmetlere müdahale edemediğimiz için sitelerin kendi içlerinde yürüttükleri çalışmalar bizlere de bir anlamda destek oluyor. Burada bizlere düşen öncelikli hizmet sitelerimizin katı atık problemlerini çözmek. Site içindeki çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla ilgili, Temizlik İşler Müdürlüğümüz çalışıyor. Bu site içinde de ekiplerimiz bir ön çalışma yaparak, çok amaçlı çöp aracımızın  konteyner boşaltabileceği noktaların tespiti konusunda teknik destek sağlayacak.” dedi.   




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI