Bugun...


Torba'da şok ölüm. Dün aşı olmuştu, bugün yatağında ölü bulundu
Tarih: 19-05-2021 12:51:46 Güncelleme: 19-05-2021 14:54:46 + -


Torba Mahallesi'nde eski muhtar Adnan Öztok'un eşi ve iki çocuk annesi Fatma Öztok dün ikinci coronavirüs aşısını oldu. Bu sabah saatlerinde evine gelen kızı tarafından yatağında ölü bulunan Öztok'un ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2021 12:51

Torba'da şok ölüm. Dün aşı olmuştu, bugün yatağında ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi'ndeki bir sitede yaşayan eski Torba Mahallesi muhtarı Adnan Öztok’un eşi evli ve iki çocuk bir torun sahibi 60 yaşındaki Fatma Öztok bugün sabah saatlerinde evine gelen kızı Ayşegül Öztok tarafından yatağında ölü bulundu.

 

DÜN İKİNCİ AŞISINI OLMUŞTU.

Ayşegül Öztok Kaya'nın haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri anne Öztok’un öldüğünü belirledi. Öztok’un yakınlarını ve mahalle sakinlerine şok eden ölümle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Öztok’un yakınları “Fatma hanımın ölümünü gerektirecek önemli bir sağlık sorunu yoktu. Dün gece 01.00 ‘e kadar bahçede komşularla oturup sohbet etmişler,.sağlık durumu gayet iyiydi, Dün öğle saatlerinde ikinci aşısını olmuştu. Bu sabahta kızı Ayşegül evde ölü bulunca büyük şok ve üzüntü yaşadık. Tabi kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak” diye konuştu. Eski torba Muhtar'ı Adnan Öztok 'un ise dün gece köydeki evinde kaldığı, olayı duyunca Torba'ya geldiği öğrenildi.

Torba Mahallesi muhtarı Suat  Kaya'nın kayınvalidesi olan Fatma Öztok’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fatma Öztok'un cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Torba Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

(Ayşegül Öztok Kaya)

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI